یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیفهممت عزیزم...چون آخه وقتی یکی یکی رودوست داره بهش خیانت نمیکنه...مطمئنااین دوست داشتن نیست....
چون هرزست و دست خودش نیس ک خیانت میکنه ولی اینو دوس داره شاید
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
تا حد آخرررر اونم با دختر دایی خودم.ولی بیشتر نپرسید وقتی یاد اون موقع ها میوفتم اعصابم خورد میشه
چطور بخشیدیش
تا ابد دوست دارم ❤️😍🤩😘 اینجانب صاحب کاربری از سال 97 میباشد که نمیتواند زبانش را کنترل نماید و دائم در حال ترکیدن میباشد دوستان هرجا دیدین اینجانب را از وی بخواهید خود را کنترل کند چون خط دیگری ندارد اینم زاپاس بوده کاربری قبلی delyaram بود که به لطف یه فرد خاطی موزی ترکید 🙄😾😼💣💣👁️👀👀🧒👣👣