2777
2789
عنوان

بیاین راهنماییم کنید با شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 98 پست

منم دوست  دارم:/

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهممت عزیزم...چون آخه وقتی یکی یکی رودوست داره بهش خیانت نمیکنه...مطمئنااین دوست داشتن نیست....

چون هرزست و دست خودش نیس ک خیانت میکنه ولی اینو دوس داره شاید

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
آخه وقتی میرفتم قهر،تا ی ساعت گریه زاری ب پام میوفتاد .و منم خطاهایی کردم ک هرکی جاش بود نمیبخشیدم و ...

دورت بگردم این شگرده ش..

اخه دوست داشت ک بهت خیانت نمیکرد .

یه بارش قابل بخششه..ولی شما میگی جند بار 

بعد اگه واقعا دوست داشت،کتکت نمیزد عزیز...

فدات شم واقع بین باش

نزار جونیت و زیباییت به باد بره..

همسرت بیماره دست خودش نیست 

این جور آدم ها حتی با مشاوره درست نمی شن 

فقط روان پزشک 

به نظرم خودت و پیر نکن جدا شو

دنیا هنوز پر از قشنگی هایت 

خودتون و پیر یه مرد مریض نکنید 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
همسرمتم میکفت بهت علاقه دارم خیانت میکرد ولی واقعا دست خودشون نیس همسرمتم دست خودش نبود ولی واقعا د ...

آره درسته ، دست خودشون نیست ، از یه روانشناس شنیدم ، ظاهرا ریشه در کودکیشون داره

تا حد آخرررر اونم با دختر دایی خودم.ولی بیشتر نپرسید وقتی یاد اون موقع ها میوفتم اعصابم خورد میشه

به این می گی دوست داشتن 😶😶شوهر تو مرزهای دوست داشتن جابه جا کرده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تا حد آخرررر اونم با دختر دایی خودم.ولی بیشتر نپرسید وقتی یاد اون موقع ها میوفتم اعصابم خورد میشه

چطور بخشیدیش

تا ابد دوست دارم ❤️😍🤩😘    اینجانب صاحب کاربری از سال 97 میباشد که نمی‌تواند زبانش را کنترل نماید و دائم در حال ترکیدن میباشد دوستان هرجا دیدین اینجانب را از وی بخواهید خود را کنترل کند چون خط دیگری ندارد اینم زاپاس بوده کاربری قبلی delyaram بود که به لطف یه فرد خاطی موزی ترکید 🙄😾😼💣💣👁️👀👀🧒👣👣
منم

😐

2790
2778
2791
2779
2792