2777
2789
من خیلی سال پیش دادم باید عمومی خیلی خوب بزنی درسهای هنر سخت نیست ، من هنرستان بودم بعدم دانشگاه هنر ...

من میخوام تغییر رشته بدم فعلا حقوق میخونم امسال میخوام هنر بزنم بنظرت از هنر میشه پول دراورد یا همون وکالتو ادامه بدم بهتره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام تغییر رشته بدم فعلا حقوق میخونم امسال میخوام هنر بزنم بنظرت از هنر میشه پول دراورد یا همون ...

واای من عاشق حقوقم😍😍

اما حیف که فعلا نمتونم برم سمتش

راستش من نمیدونم اینایی که گفتم ماله دوستمه اما اگر بتونین گرافیست ماهری باشین چراکه نه میتونین ازش کسب درامد کنین

اما عقل میگه حقوقو ادامه بدین اگر وکیل بشین وکیل بودن کم از پزشک بودن نیس

من میخوام تغییر رشته بدم فعلا حقوق میخونم امسال میخوام هنر بزنم بنظرت از هنر میشه پول دراورد یا همون ...

اصلا اصلا اصلا ببین هنر یه جوریه که فقط یه تعداد الیت میتونن ازش پول دربیارن طبق آمار امریکا از هر ۱۱ هزار نفر که هنر میخونن یک نفر میتونه موفق بشه و بدرخشه من خودم گرافیک خوندم اصلا نتونستم پول اونجوری دربیارم کار سخت همش با کامپیوتر چشمام داغون میشد همسرم  کارش عالیه اونم گرافیک خونده نفر برتر جشنواره فجر شد و.... دریغ از پول خیلی کم میتونی ازش پول دربیاری ،

رشته هنر کدوم رشته درآمد بالا ده تومان  دارم  ممنون میشم راهنما بکنید

عزیزم باور کن من اطلاعی ندارم اینایی که گفتم ماله دوستمه اما اگر بخواین وقتی نتایج اومد بهتون اطلاع رسانی میکنم که چی قبول شده

یه. پیشنهاد  من اصلا چیز بلد نبودم جواب نمی دادم م.  خیلی کم جواب می دادم از هر سوال ده تا اونم مطمنن بود درست. جواب می دادم تخصیص  اصلا نه جوابیدم

مرده شور من را ناز بشور چوکه ناز کش نداشتم
واای من عاشق حقوقم😍😍 اما حیف که فعلا نمتونم برم سمتش راستش من نمیدونم اینایی که گفتم ماله دوستمه ...

علاقم بازیگریه برای اون پرسیدم 

نمیدونم چیکار کنم 

بنظرت ارزش داره حقوقو بخاطرش ول کنم؟ 

واای من عاشق حقوقم😍😍 اما حیف که فعلا نمتونم برم سمتش راستش من نمیدونم اینایی که گفتم ماله دوستمه ...

اصلا این پیشنهاد را به کسی نده دوستم ، من چند مجله معروف را طراحی میکردم کارمم خوب بود ولی چشم و کمرادم داغون میشه عقل ادم میگه کاری که باید نامبر وان باشی تا بتونی پول دربیاری بدرد نمیخوره خواهرم حسابداری خوند ماهی ۲۰ میلیون درامدشه من بیچاره ماهی ۱ میلیون 

اصلا اصلا اصلا ببین هنر یه جوریه که فقط یه تعداد الیت میتونن ازش پول دربیارن طبق آمار امریکا از هر ۱ ...

علاقم فقط بازیگریه استعدادشو دارم ولی خانوادم میگن وکالتو ول نکن 

بنظرت بازیگری اشتباهه؟ اگه تو بودی چیکار میکردی؟ 

اصلا این پیشنهاد را به کسی نده دوستم ، من چند مجله معروف را طراحی میکردم کارمم خوب بود ولی چشم و کمر ...

بله درسته حق باشماست من تو این مسیر نبودم نمیدونم

اما بالاخره نمیشه که توی هنر تمام تلاشتو بکنی اما به نتیجه نرسی

علاقم فقط بازیگریه استعدادشو دارم ولی خانوادم میگن وکالتو ول نکن  بنظرت بازیگری اشتباهه؟ اگه ت ...

به نظرم حقوق را ادامه بده و بیرون برو کلاس بازیگری اینجوری هیچی را نمیبازی ، خیلی از هنر پیشه ها از کلاس بازیگری ها شروع کردند و تحصیلانشون ربطی به بازیگری نداره ، اینو میگم که اینده نگری کنی بدونی شغل اصلیت سر جاشه دنبال علاقتم رفته باشی

بله درسته حق باشماست من تو این مسیر نبودم نمیدونم اما بالاخره نمیشه که توی هنر تمام تلاشتو بکنی اما ...

عزیز دلم همسر من ۳۰ ساله داره نقاشی میکنه کلی نمایشگاه و مقام اورده ، تو جامعه ای که مردم لنگ نون شبشونن دنبال خرج برای هنر و زیبایی نیستند ، الان بعد اینهمه سال زحمت نهایت از هنرش ۳۰ میلیون دراورده ولی رفت یه رشته دیگه خوند با اون کارمند جاییه که تامینمون میکنه 

علاقم بازیگریه برای اون پرسیدم  نمیدونم چیکار کنم  بنظرت ارزش داره حقوقو بخاطرش ول کنم؟& ...

ببین اینو داری از کسی میپرسی که عاشق رشته ی حقوقه پس من مخالف صد درصدیه اینم که شما حقوقو ول کنی بری سمت هنر

اصلا شما ببین واقعا عاشق هنری یا فقط توهُم اینو داری که عاشقشی چون میخوای یک ریسک بزرگ بکنی حواست باشه همه چی برات عین سراب نباشه تا نزدیکش شدی بفهمی نه هیچ علاقه ای درکار نبوده

به نظرم حقوق را ادامه بده و بیرون برو کلاس بازیگری اینجوری هیچی را نمیبازی ، خیلی از هنر پیشه ها از ...

مرسی عزیزدلم که راهنماییم کردی 

خیلی نگران بودم از بس بین دوراهی گیر کردم