2777
2789
عنوان

صاحب کارم بهم نظر داره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 66 پست

وااا ! اون اپن ماینده اوکی ، ولی کسی حق نداره اگه شما راضی نیستی بهت دست بزنه ! بعدم برای چی سفته دادی ؟ این کارش عملن اسمش تعرض هستش جانم برو بیرون 😒😒

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

واویلا

من نمیدونم باید چیکار کنی

وقتی قرارداد نداری چرا سفته دادی دستش؟؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو هیچی نمیگی دکتره غکر میکنه این کاره ای

یکم اخم و تخم کن اگه دیدی باز ادامه میده قید عمه چیو بزن و ول کن کار دوباره پیدا میشه

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐

اینم پرسیدن داره اخه هر چه زودتر بیا بیرون از اونجا دیگه کار نکن همون اول که دست درازی کرد باید اخم میکردی نه خنده عصبی 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
سفته دادی برا منشی شدن!!! چرا با کسی مشورت نکردی دیگه تعرض ازین بیشتر؟ مگه تو چجوری رفتار میکنی که ا ...

هیچی کارمو میکنم 

من اصلا بهش دست نمیرنم حتی برا دفاعم نمیتونم بهش دست بزنم چون بدم میاد فقط فاصله میگیرم در میرم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

سفته رو بیخیال عزت نفس و غرور رو بچسب همین امروز برو از اون خراب شده خاک بر سرش مثلا دکتره تحصیل کرده است این جلف بازیا یعنی چی اه اعصابم بهم ریخت مرتیکه هیز 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد