2777
2789

بعدها تو دوست پیدا کردن یا روابطش با همسن و سالاش به مشکل میخوره؟

بخصوص ک الان کروناعه نمیشه ببریمش جایی که بازی کنه با همسناش

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بچم هفته دیگه دوسالش همیشه فقط هم باخودمون ارتباط داره یعنی تواین دوسال انگشت شمار بوده که همسن خودش باشه بازی کنه

البته خودمم بدم میاد چون اکثرا اطرافیانم ادب به بچه هاشون نمیدن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

نه عزیزم کلا تا سه سالگی بچه اجتماعی نیست نه دوستی میخواد و با بچه های دیگه کلا کنار نمیاد

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

طفلی بچه هامون

هر روز غصه شون رو میخورم

مگه بچه من چند بار ۳ ساله و ۴ ساله میشه؟ چند بار فرصت مهد رفتن پیدا میکنه؟ دوسال دیگه چه فایده داره😕

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اگه این وضعی که میگین ادامه دار باشه اره در اینده به مشکل میخوره نمونش خود من . مامانم اجازه نمیداد با بچه ها دوست بشم و باهاشون بازی کنم  وقتیم که مدرسه رفتم دیگه دیر شده بود حتی اگه خودمم میخواستم نمیتونستم با کسی دوست بشم این وضع تا الان که ۲۲ سالمه ادامه داره ولی الان یکمی بهتر شدم.

ولی بعدا حتما هی تشویقش کنین دوست خوب پیدا کنه

طفلی بچه هامون هر روز غصه شون رو میخورم مگه بچه من چند بار ۳ ساله و ۴ ساله میشه؟ چند بار فرصت مهد ...

راستش راجب خواهر زادم پرسیدم

قبلا ما بچه بودیم ملی دختر خاله پسرخاله وفامیل همسن‌ خودمون داشتیم الان کرونا شده هیچجا نمیشه رفت

کاش زودتر کرونا بره

اگه این وضعی که میگین ادامه دار باشه اره در اینده به مشکل میخوره نمونش خود من . مامانم اجازه نمیداد ...

البته بخاطر کروناعه که نمیتونیم خواهرزادمو ببریم جاهای مخصوص بچها اگه نبود میبردیمش