2777
2789
عنوان

نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 35 پست
بیخیال  فقط رفتاری نشون نده که خدا همین کارو با خودت بکنه

پس ب شوهرم اصلا نگم ؟ چون میترسم بگم بنده خدا خجالت بکشه ..فقط هدفم اینه ک ب مادرش بگه رعایت کنه نظافتش رو درست نیست کسی ببینه حالا من عروسم اگه یه غریبه میدید چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس ب شوهرم اصلا نگم ؟ چون میترسم بگم بنده خدا خجالت بکشه ..فقط هدفم اینه ک ب مادرش بگه رعایت کنه نظا ...

بگو ولی یه جوری نگو که ناراحت بشه و اصلا لازم نیست بگی که به مادرش بگه رعایت کنه 

اون خودش میگه بدون اینکه تو بگی 

خب پس درمانشم بلدین . پس به شوهرت بگو مادرش کلا به فنا رفته تا ببرن عملش کنن که رو بقیه مردم ن....

دخترش مطلقه تنها زندگی میکنه حاظر نیست دو روز فقط مادرش رو ببره پیش خودش میگه من تحمل بوی ادرار مادرم رو ندارم

بگو ولی یه جوری نگو که ناراحت بشه و اصلا لازم نیست بگی که به مادرش بگه رعایت کنه  اون خودش میگ ...

دوماه پیش ابروی شوهرم رو تو بانک برد گفت دیدم مامانم ادرار کرد همه نگاش میکردند و گفت فرار کردم از خجالتی

خیلی گفتم ب من میگه چقدر بگم نمیتونم بکشمش که

خدااا 

یه بار کافی بود بگی 

درسته که میگن آه مادر نمیگیره ولی آهی که از ته دل بلند بشه بدجور میگیره 

مادرش از دست شوهرت ناراحت شده 

خب وقتی شوهرت به مادرش گفته مادرش در جواب چی گفته 

خب عزیز دست خودش نیست  آخه کدوم مادری دلش میاد ابرو بچشو ببره

تنها راهش بستن ایزی لایفو پوشک هست..اگه سرپا نبود نمیتونست خب میگفتن نمیتونم خودشو ببنده این ک سرپاست کارهای خودشو تنهایی انجام میده چرا باید کاری کنه ک باعث ابروریزی اول خودش بعد بقیه بشه