2777
2789
وام مسکن گرفتیم. سرمایه نقدیمون رو سرمایه گذاری کردیم و سود کردیم.طلاهامونو فروختیم و در آخر از پدرش ...

وام مسکن هم دوبرابرباید پس بدی که😔😔

چطورسرمایه گذاری کردید که سودکردید؟ماگذاشتیم بانک اماسودزیادی نمیده

استارتر ببخش وسط تاپیکت متن میزارم

لطفا اگه میتونی ازم خرید کن دوست خوبم

من محتاجم خیلی هم محتاجم اما درخواست پول نمیکنم .

لطفا خرید کن ازم.

بجای پفک و شیرینی و بیسکوییت و .. یکبارم شده از شیرینی من بخر و امتحان کن

سالم و مقوی هست و مدت زمان نگهداریشم خوب و طولانیه ک فاسد نمیشه

خوش بو و خوش طعم و خوش عطر هست

به صرفه و اقتصادی هست

کاملا بهداشتی.با استفاده کردن دستکش و دو لایه ماسک و رعایت تمامی نکات میپزم .

حتی برای مراسم فاتحه و شادی هم خوبه و میشه پخش کنید.

یا برای نذرتون  برای این ماه نذر آقا امام حسین کنید ، یا فاتحه ،پنجشنبه ای چیزی سفارش بدید و پخش کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6981779/برم-خرابکاری-کنم-یعنی-خدایا

دیدن محصولاتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7019128/میتونی-ازم-حمایت-کنی

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرمایه اولیه لازمه،،پس اندازی ک از یه کار دائمی میشه کنار گذاشت  وام ،،قرض ،،،اضافه کاری

والله ماچندوقته تلاش میکنیم هرچی پس اندازمیکنیم هرروزتورم زیادمیشه نمتونیم دعاکنید همه مستاجرهاصابخونه بشن🙏🙏🙏

والله ماچندوقته تلاش میکنیم هرچی پس اندازمیکنیم هرروزتورم زیادمیشه نمتونیم دعاکنید همه مستاجرهاصابخو ...

آره همین تورمه که همه چی رو خراب می‌کنه ،،انشاالله ک صاحب خونه میشی حتما حتما حتما

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
وام مسکن هم دوبرابرباید پس بدی که😔😔 چطورسرمایه گذاری کردید که سودکردید؟ماگذاشتیم بانک اماسودزیادی ...

ما طرح مسکن اولی بودیم بدون اوراق وام گرفتیم.یه سال پولمونو خوابوندیم تو بانک.تا دوازده سال باید برگردونی ماهی یک و ششصد که تا دوازده سال دیگه پولی نیست

اون موقع که بورس خوب بود پولمونو گذاشتیم سود خوبی به دست آوردیم

دنیا به کام دیویدشونه...