2821
2789
پیاز دوست نداری ؟  پیاز فقط جنبه این رو داره که بوی بد غذارو میگیره

نه فعلا تو خونه ندارم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیریزم

من میزنم. آخه گوشت چرخ کرده داره واسه بوی اون می‌زنم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
پیاز تو دستور اصلیش نیست

دستور رو چیکار داری .  من شمالی هستن اصلا بدون پیاز نمیشه درست کرد باید پیازش فراوون باشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نه فعلا تو خونه ندارم

برو کوکو سبزی درست کن بدون پیاز 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من میزنم. آخه گوشت چرخ کرده داره واسه بوی اون می‌زنم

خب شوهرم توش گوشت نمیخوره....استامبولوباگوجه وسیب زمینی...گوشت جداسرخ میکنم گلم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
دستور رو چیکار داری .  من شمالی هستن اصلا بدون پیاز نمیشه درست کرد باید پیازش فراوون باشه

منم شمالی‌ام

بدون پیاز درست می‌کنم، پس میشه

خب شما پیاز بزن، من که جلوی شما رو نگرفتم

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

خب شوهرم توش گوشت نمیخوره....استامبولوباگوجه وسیب زمینی...گوشت جداسرخ میکنم گلم

آهاااا . اینم ی مدلشه دیگه.

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
2824
2823
2791
2779
2792