2777
2789
عنوان

کروناست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
منم با دو ماسک رفتم مغازه ی ربع تقریبا تو مغازه بودم خلوتم بود فرداش یکم حالت تهوع داشتم البته بهتر ...

ن ما این روزا رفت و امد زیاد بودد توی خونمون بعد دیروزم رفتم بیرون یه کار مهم داشتم 

ترسم‌‌برای اینه ک ب بقیه نداده باشم

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن ما این روزا رفت و امد زیاد بودد توی خونمون بعد دیروزم رفتم بیرون یه کار مهم داشتم  ترسم‌‌برا ...

نه ما که رفت و امد کلا تعطیله بیرون رفتنمم در همین جد بود. ولی منم میترسم کسیو الوده کرده باشم فعلا که قرنطینه ام

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ن ما این روزا رفت و امد زیاد بودد توی خونمون بعد دیروزم رفتم بیرون یه کار مهم داشتم  ترسم‌‌برا ...

پس تو کسیو الوده نکردی شاید مهموناتون الوده بودن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
نه ما که رفت و امد کلا تعطیله بیرون رفتنمم در همین جد بود. ولی منم میترسم کسیو الوده کرده باشم فعلا ...

باورت میشه از وقتی کرونا اومده همش قرنطینه بودیم 

خیلی کم بییرون میرفتیم 

دیگ تا یه حدی ادم به بقیه میگ نمیشه بیاید 

والا دیگ رومون نمیشد نگیم نیاید

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
باورت میشه از وقتی کرونا اومده همش قرنطینه بودیم  خیلی کم بییرون میرفتیم  دیگ تا یه حدی ...

اره درست میگی، ما خداروشکر کلا روابطمون کم بود اگه نه سخته