2777
2789
بمه دانا

بزن پرداخت انلاین اقساط بیمه عمردانا...میاد بالا بعد ش.پرداخت بزن میاد همه چیزش..باید رمزپویاداشته باشی

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم ...........  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بدیعنی چیزی ندادن صفر

بخدا هیچی نداده هنوز پیگیرم ..تا تونستی ازروش وام برنداری که سودای عجیبی میگیرن نمیفهمین

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم ...........  
اهامتوجه شدم مرسی رمزپویاچیه@_@

رمز کارت بانکیته باید بری بانک یا رمز دوم باشه پرداخت میشه

بعداون پوشه همون سندگم بشه بیممونم هیچ میشه نمیدونی

سندش گم نکنی که دردسرمیشه برات 

همسایمون پوشه باکاغذهای داخلشاگم کرده

اصل سند ابی یا سبزرنگه ک نوشته به کی تعلق بگیره و این حرفا

گفتم سردرمیاری بزاربپرسم همسایمون پوشه بیمه نامشاگم کرده بنظرت میتونه دوباره چاپ کنه

سندش یه مرتبه صادرمیکنن باید بره بیمه مرکزی اگه توشهرتون باشه