2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست
انواع کرم ها رو استفاده کردم دریغ از ذره ای تاثیر😕😂از ۲۸ هفته ترک خورد😣😣😣

شکم ابجیم خیلی بد شده همش بهم میگه ی کاری پیداکن اینجوری نشه شکمت

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
من قبل بارداریم از خانم غفاری رژیم گرفتم تو یک ماه ده کیلو کم کردم

وقت بارداری اصلا نمیشه کاریش کرد هرکاری کنی چاق میشی من یک سال قبلش ۱۶ کیلو کم کردم بعد وزنم تثبیت کردم از وقتی باردار شدم شروع کردم ب اضاف کردن😣😣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکم ابجیم خیلی بد شده همش بهم میگه ی کاری پیداکن اینجوری نشه شکمت

عزیزم روغن زیتون هم خوبه ولی خب تاثیر انچنانی ندارن چاره چیه؟ ببین یه بادکنکو باد کنی بعد بادشو خالی کنی مثل روز اول میشه؟ نمیشه دیگه شکم هم همینجوره 

حالا کم پیش میاد ک اثر حاملگی نمونه رو بدن . اثرش میمونه حالا یکی کمتر یکی بیشتر 

(الان همه نیان بگن ن ما هیچ تغییری نکردیم تازه بهتر هم شدیم😅)

روغن زیتون یکم تاثیر داره خاله من روغن زیتون میزد خیلی ترک نخورد یه کوچولو البته بنظرمن بستگی به جنس بدنم داره بدن شل زیادترک برمیداره مثل من😔

جاری خودمم میگف هرشب با روغن زیتون زدع ولی اون جوری میزد ک کل لباس و روتختی و همه چرب میشد بعد اصن ترک نخوردع بود ولی بقول دوستمون ب پوست هم ربط دارع

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
خانما برای ترک نخوردن شکمتون چیکار کردین ایده ای چیزی دارین؟

من اینجا شنیدم روزی ی گردو بخوری ترک نمیشه بدنت

سر پسر اولم رعایت کردم ترک نخورد 

الانم باردارم‌همین کارو میکنم.

حالا نمیدونم واقعا اثر اینه.یا نه ولی ضرر نداره تو هم بخور

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
من اینجا شنیدم روزی ی گردو بخوری ترک نمیشه بدنت سر پسر اولم رعایت کردم ترک نخورد  الانم باردا ...

چ جالب باشه امتحان میکنم

عزیزم روغن زیتون هم خوبه ولی خب تاثیر انچنانی ندارن چاره چیه؟ ببین یه بادکنکو باد کنی بعد بادشو خالی ...

اره واقعا درست میگین دیگه مامان شدن و دردسرهاش 

دوستان من ده روز دیگه مونده تا پریود بشم اما امشب دل دردو کمردرد داشتم فک کردم می‌خوام پریودبشم 

الان بازم کمرم درد می‌کنه اما کم. تواقدامم هستم ممکنه باردار باشم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا