2777
2789
عنوان

گریه ی همسرم ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم  نمیتونی حدس بزنی چقدر نیاز داشتم یکی یه راهی جلوپام بزاره

انگار داری  خود منو میگی بخدا  

شوهر من انقدر وابسته بود  به شدت 

اصلا  شبا خونه نمیومد  نمیدونم کجا  میخابید انقدر حالش بد بود  

به زور میتونستی پیداش کنی 

منم به  داداش هاش گفتم  این یک بلای سر خودش میاره ها  اون طفلکام خودشون داغون  بودن ولی جلو این  فقط هوایی اینو داشتن

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
انگار داری  خود منو میگی بخدا   شوهر من انقدر وابسته بود  به شدت  اصلا  ش ...

همه ی این سالهایی که پدر و مادرشو نداشت تنها امیدش شده بود خاله ش....

ولی به قول خودت اونا با هم درد مشترک دارن بیشتر همو میفهمن😔

حتما  زنگ  بزن باهاشون  مشورت کن  بزار با هم  تنها باشن  حداقل روز در میون  بگو بهش زنگ بزنن

به شوهرت  پیشنهاد بده بگو  بیا یک خیرات  خوبی براشون بدیم  بزار اروم بشه 

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
بزار بسکنه...همش تو خودشه و بغض داره حالشو بدتر میکنه...باور کن هروقت بغض دارم گریه کنم سبک میشم&nbs ...

اره ولی الان یه هفته س همش همینطوره همش چشاش نم داره ...هیچی نمیخوره یا سر خاکه یا یه گوشه بغض کرده ...نزدیکش میشی بغضش میترکه ...میترسم ضعیف شه طوریش شه 😔😔

حتما  زنگ  بزن باهاشون  مشورت کن  بزار با هم  تنها باشن  حداقل روز در ...

خیرات که هرروز با اون داداشش که به هم نزدیک ترن یه کارایی چه کوچیک چه بزرگ میکنن....ولی اره حتما باید اینکارو بکنم

خیرات که هرروز با اون داداشش که به هم نزدیک ترن یه کارایی چه کوچیک چه بزرگ میکنن....ولی اره حتما بای ...

خوب هر چی بیشتر بهتر 

ثوابش به اونا میرسه  جاشون اون دنیا  بهتر میشه 

سرشو  گرم کن  با خیرات بگو  گریه  براشون  فایده نداره  خیرات بده جاشون خوب بشه گناه هاشون بخشید بشه 

(البته  تو فقط پیشنهاد شو بده  اگر بگی گریه نکن فلان  میگه تو منو درک نمیکنی )

خوب هر چی بیشتر بهتر  ثوابش به اونا میرسه  جاشون اون دنیا  بهتر میشه   سر ...

طفلک با این حالش میگه ببخش حال تورو هم بد میکنم 😶😶

اندازه یه عمر زندگی قربون صدقه ش رفتم این چند روز 😄☹

طفلک با این حالش میگه ببخش حال تورو هم بد میکنم 😶😶 اندازه یه عمر زندگی قربون صدقه ش رفتم این چند ...

طفلکی 

شوهر منم  خیلی داغون  بود 

ولی حتما از خواهر هاش  کمک بگیر  عشق خاهر برادر چیز دیگس  بگو تا چند روزی بهش زنگ بزنن دوتایی با هم حرف بزنن یا خاهرش زنگ بزنه بگه داداش بیا خونه مون کار واجبت دارم بعد بشینن با هم درد دل کنن

چون اگر بگه بیا خونه مون ببینم چته این حرفا..‌‌.احتمالا شوهرت نره  بگو نامحسوس  

مطمعینم خاهر شوهراتم طفلکا نیاز دارن به همدم الان داغونن حتما