2777
2789
عنوان

ته ته نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 34 پست
بحق این شبها ان شاالله سلامتیش بدست میاره عزیزم

امیدوارم ک خوب بشه دیگه خسته ام

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
اره از دو سالگی شروع به حرف زدن کرد بقدری حرف میزد ک کلافه میشدم می گفتم اینقدر حرف نزن ولی حالا ... ...

ای بابا.اینو خوبه ب مادرای بگی ک قدر بچه هاشون نمیدونن و کتکشون میزنن.دکتر علتش نگفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا.اینو خوبه ب مادرای بگی ک قدر بچه هاشون نمیدونن و کتکشون میزنن.دکتر علتش نگفته؟

من درد و دل شبانه مو نوشتم حالا شاید مادری باشه و ببینه قدر بدونه ...علتش ترس الان کلا با لکنت حرف میزنه 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

من خودم کم رفتار های اشتباه بیمار گونا نداشتم وسواسی هم بودم خیلی اذیت میشد بچم

بخدا خوب میشه 

خدا کنه این همه شعر میخوند و شیرین زبون بود الان دیگه حرف نمی زنه میگه نمی تونم من هر روز میبینم داغون شدم دیگه

من خودم کم رفتار های اشتباه بیمار گونا نداشتم وسواسی هم بودم خیلی اذیت میشد بچم

عزیزم دیگ خودتو سرزنش نکن گذشته از این به بعد باهاش خوب باش.اینو گفتم نمیخوام ناراحت بشی منظورم بقیست ک عبرت بگیرن خیلیا تاپیک میزنن ک بچه هاشون به خاطر شیطنت کتک میزنن

ان شاءالله به حق صاحب این روزها ک خوب بشه😢خودم دلم خیلی گرفتست برا بچت دعا کردم اشکم در اومد

ممنونم مهربون 

خوب میشه.ببرش گفتار درمانی

گفتار درمانگر زود بود ولی الان خودش متوجه شده چون چند ماهی هم ک گذشته 

بادل شکستم برای شفاش دعا کردم خوب میشه

ممنون عزیزم ان شالله احوال دل شما هم رو به راه بشه