2777
2789
عنوان

فضای مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست
ربطی نداره ببین اینایی که میگی خیانت کردن تو فضای مجازی، اینا همون جوگیر هایی هستن که معنی متاهل و م ...

اتفاقا من بیشتر منظورم پسراس،چون دختر زود گول میخوره به خاطر احساساتش،الان پسری که جاو خودشوبگیره و تو خیابون یا تو بقیه فضاها مزاحم کسی نشه واقعا کم شده،طرف میگه یه تیر تو تاریکی میندازم یا میگیره یا نه،دخترا هم خیلی عفتشون نسبت به سال های گذشته پایین اومده شاید 60 درصد دخترها نتونن نه بگن به این خواسته ها

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
همه مجردها که اینجوری نیستند. مجرد هم داریم که اهل هیچی نیست پس وقتی حرف میزنیم باید به واژه ی "بعض ...

شما اگه درست میخوندی من بعضی رو نوشته بودم  

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر همین جوان ها در خطرن ولی اشتباه یه لحظس بزرگ و کوچیک نمیشناسه باور کن

به نظرم این مسئله روابط آزاد وحجب وحیا به عوامل دیگه ای مثل خانواده و اینا بیشتر مربوطه نمیشه که صورت سوال رو پاک کرد بگیم چون خیلیا تو اینستا فساد کردن تقصیر اینستائه فقط اینجا علنی شده وگرنه اون آدم فاسد پنهانی هم میتونه کارشو بکنه 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
شما اگه درست میخوندی من بعضی رو نوشته بودم    

این عین متنته دقیقا کجا نوشتی؟ 

دوستان به نظرتون ما جنبه فضای مجازی رو داریم؟؟یه چیزای عجیب و غریب مثه کراش و دیستنس و..طرف متاهل از همین فضا وارد رابطه های به قول خودشون عادی  میشه بعد اخرش خودتون میدونین چی میشه...یا مجردا به نظرتون چیزی به اسم عفت براشون اهمیت داره؟؟فقط نگید ضد فضای مجازی داریم یه بحث گروهی میکنیم

به نظرم این مسئله روابط آزاد وحجب وحیا به عوامل دیگه ای مثل خانواده و اینا بیشتر مربوطه نمیشه که صور ...

همین فضا مزید بر علت شده

گرچه مزایاش واسه خیلی ها به کار اومده مثلا طرف یه زن تنهاس از همین راه یه کسب و کار ابرومندانه راه انداخته که یه دنیا ارزش داره و شرافتمندانه زندگی میکنه ا

این عین متنته دقیقا کجا نوشتی؟  دوستان به نظرتون ما جنبه فضای مجازی رو داریم؟؟یه چیزای عجیب و ...

در جواب خودت گزاشته بودم

اتفاقا من بیشتر منظورم پسراس،چون دختر زود گول میخوره به خاطر احساساتش،الان پسری که جاو خودشوبگیره و ...

ربطی به احساسات نداره ربط به اندازه عقل و شعور داره، که با مطالعه و دید منطقی به وجود میاد که خیلی دخترخانوما بجای خوندن کتابای خوب میرن سراغ رمان و خزعبلات

کسی که میدونه هدف پسر چیه و متوجه کاری که داره میشه بشه از لحاظ منطقی و همینطور فرق بین منطق و احساساتش روبدونه و کنترلشون کنه گیر رابطه هایی که نهایتش به سواستفاده یا ضربه خوردن میرسه نمیشه

البته اینم بگم همیشه نمیشه با اینایی که گفتم همه چیزرو تشخیص داد، ولی تا حد زیادی امکان داره و درصد بروز این اتفاقات رو میاره پایین

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
همین فضا مزید بر علت شده گرچه مزایاش واسه خیلی ها به کار اومده مثلا طرف یه زن تنهاس از همین راه یه ...

من که خودم استفاده مفید دارم ازش البته گاهیم نت و وقتمو  تلف میکنه ولی در کل با فضای مجازی مخالف نیستم منی که صبح تا شب تو خونه تنها هستم همین سرگرمیه واسم  به نظر من آدم فاسد راه خودشو پیدا میکنه 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم