2821
2789
عنوان

بادمجون🍆🍆🍆🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بغیر از لیته میشه چکار کرد؟؟؟،میخام بادمجونا رو کبابی کنم ی حالت دودی باش میشه؟؟

ولا نمیدونم لیتع چون خوشم اومد گفتم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بادمجونو خورد کن بپز فلفل رو خرد کن سبزی معطر محلی اگه نداری ترخون و جعفری و هل و مرزه رو خورد کن با سیر رنده شده و چندتا گوجه کال خورد شده بریز تو آبغوره با نمک اینا میشه یه هفتابیجار شبه شمالی😋😋 فقط چون آبغوره داره تو یخچال نگه دار

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بادمجونو خورد کن بپز فلفل رو خرد کن سبزی معطر محلی اگه نداری ترخون و جعفری و هل و مرزه رو خورد کن با ...

مرسی عزیزم

وزن اولیه ۹۰ کیلو شروع رژیم ۲۲/5/00.هدف اول ۸۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۵ 
بده بده عزیزم

ببادمجون رو با پوست ریز خورد کن فلفل و سیر هم خورد کن روش بعد سرکه قرمز رو با آب به نسبت مساوی بریز روی بادمجون ها بعد نمک نعناع خشک ادویه ی ترشی که شامل گلپر  تخم گشنیز  سیاه دونه  فلفل سیاه همرو پودر شده اضافه کن بهش بعد بزار حدود ۲۰ دقیقه بپزه بعد از این تایم رب انار هم اضافه کن ۵ دقیقه با رب انار هم بپزه بعد زیرش رو خاموش کن بزار سرد بشه .

نکته۱:ترکیب آب وسرکه رو جوری باید بریزی که نیاد روی بادمجون ها رو بگیره چون بادمجون ها با بخار حجمشون کم میشه و ترشیت آبکی میشه نباید آبکی باشه خیلی

نکته۲:رب انار هم خودت با توجه به مقدار بادمجونهات و ترش شیرین بودن رب انارت اضافه کن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز