توروخدا بگین چکار کنم هفته دیگر برام مهمان میان خیلی باهاشون رودروآیسی دارم ولی وضع خونم خیلی خرابه همه چی بهم ریخته پتوهام و روبالشتیها همه باید بشورم قالی باید بشورم .چیکار کنم از کجا شروع کنم به خدا دارم دیونه میشم خیلی اوضاع خرابه بین از چی شروع کنم بهم برنامه بدین
ممنون عزیزم اگه برام برنامه بریزی که اول از کدوم شروع کنم منون میشم .آخه تو این اوضاع کرنا کارگر میت ...
همه رو ب ترتیب گفتم...اول فرشارو بده...همون روز روبالشی و برگ تشکارو بگیر بنداز تو ماشین..فرداش داخل کابینتارو همه رو دربیار دوهه دونه مرتب کن و کف آشپزخونتم بشور یا دستمال خیسو خشک ...غرداش داخل کمد دیواری و اینا یه روز استراحت بده روز بعد قالیاتم خشک شدن کف خونه رو تمیییز کن و فرشارو پهن کن و گردگیری کن روز بعدم دستشویی و حموم و حیاط و پارکینگ اینارپ بشور
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب کاری با مهمون ندارم ولی کارای خونتو انجام بده قابیل رو بده قالی شویی تو این مدتم ک فرشا رو میارن کابینتا رو تمیز کن یخچال و درو دیوار آشپز خونه رو تمیز کن بعد پرده ها رو در بیاد بنداز تو ماشین و نم دار وصل کن ب نظرم کار سخت خونه فقط آشپزخونه است آشپزخونه تمیز بشه ۹۰ درصد کارا شده☺ بعدم ملافه رختخواب رو بشور دیگه تمام