2777
2789
عنوان

بیایید بهم انگیزه بدین .دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 17 پست
ممنون عزیزم اگه برام برنامه بریزی که اول از کدوم شروع کنم منون میشم .آخه تو این اوضاع کرنا کارگر میت ...

همه رو ب ترتیب گفتم...اول فرشارو بده...همون روز روبالشی و برگ تشکارو بگیر بنداز تو ماشین..فرداش داخل کابینتارو همه رو دربیار دوهه دونه مرتب کن و کف آشپزخونتم بشور یا دستمال خیس‌و خشک ...غرداش داخل کمد دیواری و اینا یه روز استراحت بده روز بعد قالیاتم خشک شدن کف خونه رو تمیییز کن و فرشارو پهن کن و گردگیری کن روز بعدم دستشویی و حموم و حیاط و پارکینگ اینارپ بشور

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کاری با مهمون ندارم ولی کارای خونتو انجام بده قابیل رو بده قالی شویی تو این مدتم ک فرشا رو میارن کابینتا رو تمیز کن یخچال و درو دیوار آشپز خونه رو تمیز کن بعد پرده ها رو در بیاد بنداز تو ماشین و نم دار وصل کن ب نظرم کار سخت خونه فقط آشپزخونه است آشپزخونه تمیز بشه ۹۰ درصد کارا شده☺ بعدم ملافه رختخواب رو بشور دیگه تمام

2790
2778
2791
2779
2792