2777
2789
عنوان

برای میل جنسی زیاد پیش چه دکتری برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82533 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمی نمیخورم لباسمم خوبه فیلمم نمیبینم ولی خب...

خب عزیزمن قرار نیست دخول انجام بشه که.با معاشقه و راههای دیگه هم میتونید تا حدودی تخلیه شید.چرا حستو سرکوب میکنی؟به شوهرت نگی به کی بگی؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بدشون میاد.چون تازه ۲هفته اس فوت شده.شوهرم اینقدررر ناراحته که جرات نمیکنم اسم عروسی بیارم فعلا

نگفتم که الان . 

بعد چهلم بگو بهش . 

یکی دو سال بمونی که چی بشه آخه ؟؟؟

نیاز جنسی تو جوونی نرماله ، تو هم که شوهر داری ، الکی خودتو سرکوب نکن ، اگه رابطه کامل نمیتونی راه های دیگه ای هم هست . ولی بهترین راه اینه که در حد ۳۰ ۴۰ نفرو دعوت کنین ، یه شام بدین برین سر زندگیتون . 

شهرمون نداره از اینا.دکتر زنان بلد نیست دارو بده؟

چرا میتونن ولی چون شوهرداری بهتره استفاده نکنی عقدکرده ای دیگه حالا دخول نه از راههای دیگه بگو کمکت کنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
خب عزیزمن قرار نیست دخول انجام بشه که.با معاشقه و راههای دیگه هم میتونید تا حدودی تخلیه شید.چرا حستو ...

اخه عزاداره تا قبل از این اتفاق خودم قبول نمیکردم الانم خیلی اذیت میشم ولی همسرم حال روحیش خوب نیست

نگفتم که الان .  بعد چهلم بگو بهش .  یکی دو سال بمونی که چی بشه آخه ؟؟؟ نیاز جنسی تو جو ...

نمیدونم خودمم واقعا کلافم مخصوصا که جهیزیه خریدیم و خونه پدرم کوچیکه همش اینجاست.

نمیدونم بخدا چیکار کنم حال بدی دارم دلم میخواد خودکشی کنم