2777
2789
عنوان

واژن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 45 پست
درکت میکنم عزیزم  به دل نگیر ایشالا حل میشه تو باید قوی تر از این حرفا باشی تازه اول &nbs ...

توکل به خدا

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دور از جون  دست کاری نکن ببرش حتما متخصص درست و حسابی

چشم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
جوابتو نمیدم چون خدا داره می بینه🤗

یه عده انگار نمیترسن دل یه ادمو به درد میارن اونم یه مادر درمونده شک نکن بی جواب نمیمونه این رفتارش چون خدایی هم هست تاوانیم هست 

واکذارش کن به خدا چنان جوابشو بده که یادش میاد از کجا خورده

@نی_نی_یار_5   عزیزم لطفا رسیدگی کنید  چه دلیلی داره ایشون بی خود و بی جهت اینجا د ...

چون خدا داره می بینه طوری نیس

نمیگیم ی وقت برا خودمونو عزیزامونم پیش میادا

واگذار به خدا

یه عده انگار نمیترسن دل یه ادمو به درد میارن اونم یه مادر درمونده شک نکن بی جواب نمیمونه این رفتارش ...

ان شاءالله

بغض گلومو گرفته به خدا

خودمم مریضم

چون خدا داره می بینه طوری نیس نمیگیم ی وقت برا خودمونو عزیزامونم پیش میادا واگذار به خدا

امیدوارم خدا جوابشو بده خیلی بدم اومد از رفتارش خود درگیری دارن انگار اوندن اینجا تخلیه روحی 

!!!چه هیولاهایی هستن خدا از شرشون ادمو حفظ کنه 

امیدوارم خدا جوابشو بده خیلی بدم اومد از رفتارش خود درگیری دارن انگار اوندن اینجا تخلیه روحی  ...

ان شاءالله

عزیزم غصه نخور خدا بزرگه ❤️ قوی باش 

دوسال منتظر بودم خدا بهم بده. الانم که داد اینجوری

از ی طرفم زردیش طول کشید اونم داغونم کرد

دوسال منتظر بودم خدا بهم بده. الانم که داد اینجوری از ی طرفم زردیش طول کشید اونم داغونم کرد

خدا حفظش کنه 

عزیزم یه چی بهت بگم وقتی یه اتفاق بد هم میوفته معتقدم بازم باید خداروشکر کرد بدترش سر ادم نیومده 

تو الان خسته بچه داریم هستی وقتی یه چیزیم میشه بیشتر بهم میریزی 

خداروشکر کن فقط در همین حده بی شک قابل رفعه فقط برا پوشک کردنش مراقب باش که باعث حساسبت بیشتر برا اون ناحیه نشه 

از بدو تولد دیدی هست یا بعد مدتی دیدیش؟

عزیزم نگران نباش حتما به متخصص نشون بده تا خیالت راحت بشه باید جذب بشه خود به خود

عزیزمی ممنون

دعامون کن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دختتره رو هم پس باخودت ببر

اخی حالت بد شد خوشت نمیومد اصلا تاپیکو باز نمی کردی فک کردی استیکر خنده بزاری خیلی خفنی نه فقط سطح فکری خودتو نشون دادی که چقدر پایینه

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️