بچه ها من فردا برای شورا وقت دارم نامزدم عدم تمکین گرفته باکریگمم گرفته خونه نداره بد بینه لد دهنه دست برن داره بهم بگین چی بگم محکوم بشه مادرشم دستمو شکونده
گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺
[QUOTE=202362988]اره هیچی نداره حتی پول خرجی هم نمیده[/QUOTE فردا رفتی نگو نمیام بگو خونه در شان من ...
یه وقت نگن مدرک بیار بعد بنظرت بگم حق طلاق میخوام چه عکس العملی نشون میدن من چون نمیخام زندگی کنم باهاش فقط میخام ناشزه نشم
گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺
تمکینش رد میشه چون باکره ای . البته اگه یه وکیل عالی بگیره احتمال ۵۰ درصد بتونه رای بگیره چون تمکین ...
نه باوا اون شلوارشو نمیتونه بکشه وکیلم نداره
سعی کنین اول کاری خودتوون حل کنین وگرنه حداقل دو سال طول میکشه....طرفتوونم دست کم نگیرین...طرفم خیلی خودشوو دست بالا گرف...دو سال داره دور خودش میچرخه...هیچی به هیچی ....فقط پول منو و خودشو هدر داد به علاوه وقت و اعصاب و حیثیت همموون رو..