2777
2789
عنوان

باز هم کرونا ... دکتر گفته ده درصد درگیری دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست
عزيزم مادره منم ١٠ درصد ريه هاش درگير بود..قرص فاويپيراوير. مصرف كرد خوب شد..همسرتون روزه چندمه بيما ...

اکسیژنش رو نگرفتیم . الان روز پنجم بیماریمون هستیم . حال عمومی خوبه مشکل خاصی نداریم ...

بنظرت باز بریم یه دکتر دیگه ؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استرس ندارم اصلا همسرم چون مادرش رو بر اثر کرونا از دست داده تجربه تلخی داره خیلی نگرانه

خدا رحمتشون کنه

حتما کمکش کنین استرس و از بین ببره تا داروها تاثیر خوبی داشته باشن حتما خوب میشن 

مادرشوهرتون چند درصد درگیر بود؟!برا چی امبولی ؟! !😓

ایشون بالا بود درگیریش فک میکنم شصت یا هفتاد درصد . اما درگیری ریه ش خوب شد روز اخر سکته کردن . 

میگن از عوارض امپولاست یا عوارض بعدی کرونا ‌... واسه همین نگرانم

خدا رحمتشون کنه حتما کمکش کنین استرس و از بین ببره تا داروها تاثیر خوبی داشته باشن حتما خوب میشن&nb ...

ان شاالله یا الله ممنونم گلم

اکسیژنش رو نگرفتیم . الان روز پنجم بیماریمون هستیم . حال عمومی خوبه مشکل خاصی نداریم ... بنظرت باز ...

عزيزم هر روز بره درمونگاه چك كنه بهتره.،،اگه دكتر عفوني رفتين داروهاي لازمو بهتون داده و حالتون هر روز رو به بهبود ميره كه فك نكنم نيازي باشه

خدا رحمتشون کنه چند روز بعد زدن امپولا فوت شدن؟!

خدا بیامرزه رفتگانتون عزیزم . ایشون دوازده روز بستری بودن دقیقا نمیدونم فک میکنم سه چهار روز بعد از اخرین امپولشون .

اما دلیل نمیشه رمدسیور خوب نیستااا من اطلاع دقیقی ندارم

عزيزم هر روز بره درمونگاه چك كنه بهتره.،،اگه دكتر عفوني رفتين داروهاي لازمو بهتون داده و ح ...

اره گلم دکتر عفونی رفتیم و یه متخصص دیگه و یکی از اشناهامون دکتره . با همه صحبت کردیم . داروهای قوی هم دادن اماچون فاویپیراویر نداده همکارای شوهرن بهش میگن باید فایده نداره خوب نمیشین   

خدا بیامرزه رفتگانتون عزیزم . ایشون دوازده روز بستری بودن دقیقا نمیدونم فک میکنم سه چهار روز بعد از ...

یه کلیپ تلگرامی دکتر گفت اصلا آمپول خوبی نیست‌. تحقیقاتی است. راست هم میگفت روز اول که میری ازت خون میگیرن برای آزمایش و روزهای آخر ، یکنفر روز سوم بود دیدم ، که دوباره خون گرفتند گفتند میخواهیم ببینیم اثرش بر کبد چطور بوده.

اون دکتر هم گفت نزنید. عوارض داره و عوارض نامشخص ، چون تحقیقاتی است. 

اره گلم دکتر عفونی رفتیم و یه متخصص دیگه و یکی از اشناهامون دکتره . با همه صحبت کردیم . داروهای قوی ...

نه بابا ما هم گرفتیم ، همچین دارویی نداشتیم ولی شکر خدا خوب شدیم. نگران نباش.

ولی داروی امام کاظم علیه السلام رو خوردیم.