2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست
تاپیک قبلتو خوندم من شکایت کردم پرونده دادن شورای حل اختلاف برای شمام همینطور بود؟

اره عزیزم رفتیم شورای حل اختلاف خواست ۵ملیون بده رضایت بگیره من قبول نکردم.شوهرت چرا کتک میزنه بچت چن سالشه چنوقته ازدواج کردی

اره عزیزم رفتیم شورای حل اختلاف خواست ۵ملیون بده رضایت بگیره من قبول نکردم.شوهرت چرا کتک میزنه بچت چ ...

بچم چهارسالش...هشت سال ازدواج کردم....شوهرم خونرو ترک کرده رفته اگه اونجا رضایت ندم پرونده می‌فرستن دادگاه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم چهارسالش...هشت سال ازدواج کردم....شوهرم خونرو ترک کرده رفته اگه اونجا رضایت ندم پرونده می‌فرستن ...

اگه شوهرت نیاد دادگاه رای غیابی میدن وب نفع توعه اگه هم اومد رضایت نده میفرستن دادسرا.پرونده ت چیه اصلا؟

شکایت ترک انفاق کردم عزیزم خونرو ترک کرده رفته خرجی نمیده و برنمی‌گرده

اوکی میری میگی منو ول کرده بابچه رفته خرجی ندارم اونام برات نفقه میبرن وبه شوهرت ابلاغ میشه الکترونیکی اگه پرداخت نکنه نفقه هات رو چن ماه دیگه میتونی شکایت کیفری برای ترک انفاق کنی وراحت حتی غیابی طلاق بگیری دادگاه نفقه پشت زن رو میگیره اصلا استرس نداشته باش برو وهمه چیو بگوبهشون.

بهشون بگو ازچه تاریخی رفته وخرجی نداری حتی نیاد هم به نفعته.کاش شوهره منم گم وگور میشد ومیرفت راحت م ...

آره میگم ممنونم که جواب دادی از خدا میخوام بهترین ها نصیبت بشه عزیزم...مهریه هم اجرا گذاشتم چند روز دیگه تاریخ دادگاهش اونجا باید چی بگم

آره میگم ممنونم که جواب دادی از خدا میخوام بهترین ها نصیبت بشه عزیزم...مهریه هم اجرا گذاشتم چند روز ...

اگه ماشین داره یا خونه یا زمین یاموتور میری دادگاه مهریه هرچی هم زودتر بری بهتره ومیگی من میخام اموال شوهرمو توقیف کنم ۴۰تومن میگیرن برای استعلام گرفتن...ویکی ازینارو برای مهریت توقیف میکنن ومیزلرن فروش ومهریه تومیدن.اگه چیزی نداشته باشه میاد میگه چیزی ندارم وبراش قسطی میکنن مثلا سالی یک یا دوسکه میبرن براش.اگه کارمنده میتونی یک چهارم حقوقش رو توقیف کنی.زودتر برودنبال کاراش که چیزاشو انتقال نده به کس دیگه برای فرار از مهریه.

اگه ماشین داره یا خونه یا زمین یاموتور میری دادگاه مهریه هرچی هم زودتر بری بهتره ومیگی من میخام اموا ...

کارمند هست دوتا شغل آزادم داره وضعش خوبه... دادخواست تأمین خواسته هم دادم برای توقیف ماشینش موتور هم داره پلاکشو بلد نیستم ولی اونو چطور توقیف کنم

کارمند هست دوتا شغل آزادم داره وضعش خوبه... دادخواست تأمین خواسته هم دادم برای توقیف ماشینش موتور هم ...

توی درخاست استعلام ک میدی هرچی بنامش باشه اعم از موتور وماشین واینا میاد اسامیش ونیازش ب پلاک نیست.برای حقوقش میری یه نامه میگیری از اجرای احکام برای توقیف حقوق همسرت وبعد نامه را میبری اداره ش قسمت مالی میدی به مدیرش.یک چهارشم توقیف میشه برای مهریه.

یعنی برا حقوقش مستقیم برم اجرای احکام یا قبلش باید دفتر خدمات قضایی شکایت بنویسم؟

نه دفتر خدمات قضایی لازم نیست برو همون شعبه ک پرونده مهریه ت هست بگو برای توقیف حقوق کدوم شعبه اجرای احکام برم اونجا بهت میگن.جلسه اول دادگاه مهریه ت ک تشکیل شد ومبلغ مهریه رو برات به نرخ روز تعیین کردن میتونی بری همون جایی ک بهت میگن وتوقیف کنی.بعد یه چیزدیگه زنگ بزن ب شوهرت یکم تهدیدش کن بترسه بگو یا خرجی بریز ب کارتم یازنگ میزنم تواداره به همه میگم منو ول کردی رفتی به رییستم میگم ابروت بره تایکم بترسه.