angel82 مدیر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23301 عنوان کنکور ۱۴۰۱ | مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 62 پست بچه ها من میخوام واسه کنکور بخونمیه مدت از نظر روحی خیلی داغون بودم ولی الان میخوام درس بخونممیشه خواهری یا برادری کنید بهم بگید چطوری باید شروع کنم و برنامه ریزی کنم؟ آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊 1400/05/17 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23301 هییییی دیدی موندگار شدی الکی این جا هیچی نخوندی😐😂 واقعا چرا نخوندیم😐 یه سال وقت داشتییییم😑ال ... اخه نه این تاپیک مال خیلی وقت پیشهمن کلا از نظر روحی بهم ریختم شدیدبه دلایل مختلفبعدم اصلا واسه کنکور تجربی دو به شک بودمچون علاقه هام جور نبود باهاشالان میخوام کنکور ریاضی بدمبعد تازه نهایی هم هیچی بلد نیستماز امروز میخوام بخونم نهایی رو آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
walter_white عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1685 هییییی دیدی موندگار شدی الکی این جا هیچی نخوندی😐😂 واقعا چرا نخوندیم😐 یه سال وقت داشتییییم😑ال ... اوه این پیام درد داشت😂 از دل نرود هر انکه از دیده برفت
خیلی_زود_دیرمیشه عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1437 اخه نه این تاپیک مال خیلی وقت پیشه من کلا از نظر روحی بهم ریختم شدید به دلایل مختلف بعدم اصلا واس ... میدونم مال پارسالهاوکی ...منم تجربی میقام 🙁 ولی انسانیم🙁🙁🙁