2821
2789
عنوان

پفک هندییی😁✌😍

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 22 پست

چطور سرخ کردی انقد پفی شده؟ من یبار خریدم رنگ مصنوعی داره مضره

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من چند وقته خیلییی بدم میاد دلمو زده میخورم انگار فقط روغن تو دهنمه🤢🤮

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
چطور سرخ کردی انقد پفی شده؟ من یبار خریدم رنگ مصنوعی داره مضره

من یدونه یدونه انداختم ت دیگ 

بعضیا خیلی میندازن من یدونه ای

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
من یدونه یدونه انداختم ت دیگ  بعضیا خیلی میندازن من یدونه ای

مرسی

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من چند وقته خیلییی بدم میاد دلمو زده میخورم انگار فقط روغن تو دهنمه🤢🤮

خب روغن کم بزیز

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز