2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا خسته شدم سه روز همش تو دستشویی هستیم بنظرتون کی درست میشه؟ 

باید صبر داشته باشی . این چیزا کاملا دست خود بچه هست ولی وقتی انقدر دقیق وارد شده تو ذوقش نزن . سعی کن مدت داخل  دستشویی بودن رو کم کنی مثلا اب بازی نکنه حالت تفریح نداشته باشه . الان براش تجربه جدیده خوشش اومده یه مدت کوتاه بگذره عادی میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
باید صبر داشته باشی . این چیزا کاملا دست خود بچه هست ولی وقتی انقدر دقیق وارد شده تو ذوقش نزن . سعی ...

امبدوارم درست بشه. ممنون که از تجربتون گفتین چون ترسیذه بودم تکرر ادرار باشه 

پسر من ماه دیگه 2 سالش میشه شب قبل خواب 6 درجه شیر میخوره و صبحها 7 صبح(خوابه)بعدم 10 بیدار میشه شی ...

سلام عزیزم چون شیر خشک میخوره خوابش طولانی هست و خیلی هم خوبه اگر میخوای از شیر گرفتن رو شروع کنی از نوبتای روز شروع کن مثلا ۱۰ صبح رو بگیر جاش صبحونه بده .۷ صبح که  وسط خوابشه بذار مراحل اخر . برای پوشک هم من تجربه ام اینه ۲ سال و نیم خیلی اسون تره تا دوسالگی برای پسرا که تا سه سال هم میگن جا داره .  ضمن این که پوشک و شیر پشت هم گرفتن به روح و روان بچه فشار میاره به نظرم چون دوتا تغییر بزرگه . من هم تجربه از شیر گرفتنمو نوشتم هم پوشک گرفتن اگر دوست دارید میتونید تاپیک ها رو بخونید 🙂

سلام عزیزم چون شیر خشک میخوره خوابش طولانی هست و خیلی هم خوبه اگر میخوای از شیر گرفتن رو شروع کنی از ...

اخه صبح 7 بیدار میشه فقط برا شیره

شب که میخوابه 7 صبح تو خواب میگه شیر من چند بار بهش نمیخواستم بدم ولی ایقد گریه کرد که مجبور شدم براش 5 درجه شیر بزنم،شیشه شیر که میزاره تو دهنش دوباره خواب میره تا 10بیدار میشه

به 7 صبحی و 10 صبحی خیلی وابسته س فقط

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

ببین یه نشونه این که بچه دستگاه ادراریش اماده هست که ما پوشکو بگیریم اینه که شب تا صبح خشک بمونه این ...

شبا یه شیشه شیر گاو میخورن، بعضی وقتا صبح زود مثلا ساعت شش و هفت که بازشون کردم خشک بودن 

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   
اخه صبح 7 بیدار میشه فقط برا شیره شب که میخوابه 7 صبح تو خواب میگه شیر من چند بار بهش نمیخواستم بدم ...

این که میگید خیلی گریه کرده که کاملا طبیعی هست . چون چیزی که بهش عادت داره رو انجام نمیدید گریه میکنه دیگه . اگر تصمیمتون جدیه از شیر بگیریدش به نظر من بقیه وعده های روز رو یکی یکی حذف کنید این دو وعده که میگید خیلی بهش وابسته هست رو بذارید مرحله اخر . به هر حال اون موقع دو سه روز گریه زاری دارید بعد تموم میشه و عادت میکنه .بهتره برای اون دو وعده وقتی بذارید که بتونید یه کمکی داشته باشید اگر مادر یا خواهری دارید یا مثلا روز تعطیلی باشه همسرتون خونه باشن . که بچه بدآروم میشه کمکتون کنن

شبا یه شیشه شیر گاو میخورن، بعضی وقتا صبح زود مثلا ساعت شش و هفت که بازشون کردم خشک بودن 

یعنی هنوز دو سالشون نیست که شب شیر میخورن ؟ اگر اینجوره که با توجه به این که میگید گاهی خشکن . احتمالا هیچ کاری هم که انجام ندید وقتی از شیر بگیریدشون خود به خود به این مرحله برسن که خشک باشن . اگر هم بزرگتر از دوسالن و این شیر یه روتین روزانه هست که ساعتش بد موقعیه . هم برای دندون ضرر داره هم بچه احتمالی که شب دستشوییش بگیره هست . هر چند از حدود سه سال دیگه میتونن نگه دارن .فقط مثلا پا میشه گریه میکنه تو تخت خودشم نمیتونه بگه چی شده

این که میگید خیلی گریه کرده که کاملا طبیعی هست . چون چیزی که بهش عادت داره رو انجام نمیدید گریه میکن ...

ممنون دوست عزیز

مشکل همین شوهرمه

میگه نباید گریه کنه،هرچی شیر خواست بهش بده

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

یعنی هنوز دو سالشون نیست که شب شیر میخورن ؟ اگر اینجوره که با توجه به این که میگید گاهی خشکن . احتما ...

دوسال و چهار ماهشونه عادت دارن به شیشه روزا چون گرمه چای و آبمیوه و اینا میخورن فقط شبا یه شیشه شیر، فک کنم باید اول از شیشه شب بگیرمشون بعد جیش شب که اونم یه داستان دیگس

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   
دوسال و چهار ماهشونه عادت دارن به شیشه روزا چون گرمه چای و آبمیوه و اینا میخورن فقط شبا یه شیشه شیر، ...

اره . یکم ما بین این دو تغییر هم فاصله بدید پشت سر هم نباشه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز