2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا من کارم تو این چیزاس  نمیدونستم اقا هستن فقط خواستم اگه میخوا باطل کنه میتونم کمش کنم مرس ...

عزیزم قیمت فال هات چنده؟؟

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
ولی دعا خوب و بد داره احتمالا خانواده ت برای ازدواجت یا کارت گذاشتن

آخه خونوادم نمیان اینجا 

هیچ کس نمیاد اینجا اصلا

کسی اینجارو بلد نیست.

من این چیزا قبول ندارم ولی کنجکاو شدم ببینم چیه 🤔

نمی‌دونم از کجا اومده 😭

نمیدونم بو فلفل میده

اگ دون فلفل باشه ب احتمال زیاد اگ اشتباه نکنم واسه محبت و عشق اتشینه جوری ک بی قرارت کنه ولی چیزی ک من میدونم توی اتیش میندازن با دعاهای خاص اینو دقیق نمیدونم

آخه خونوادم نمیان اینجا  هیچ کس نمیاد اینجا اصلا کسی اینجارو بلد نیست. من این چیزا قبول ن ...

به یه دعانویس نشون بده باطلش کنهخطرناکه 

من بودم تا الان ۳ تا سکته رد کرده بودم اصن خیلیم ترسناکن😐🤦🏼‍♀️

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
اگ دون فلفل باشه ب احتمال زیاد اگ اشتباه نکنم واسه محبت و عشق اتشینه جوری ک بی قرارت کنه ولی چیزی ک ...

اینام ورقا انگاری سوختس.

اینارو دیدم انگاری خوابم گرفت 😑

عمل سفلیع اون خونم خونه پریووی یا خونه قربانی ک در راه عمل سفلی انجام میشه اون شیر هم برای تسلیط و ت ...

خون چی😐🥲چه ترسناک

2827
2791
2779
2792