2777
2789
چرا مگه؟ژل چیکار میکنه؟دوست منم با ژل بود  اول ژل زدن براش

هم غیر بهراشتی تره هم اثرش کمتره .خواهر زادمو و دوستم ازین ژلیا رفتن گفتن هیچ اثری نداشت انگار پولمونو ریختیم دور.اکثرا هم تخفیف میزارن چون مشتری ندارن.این شاتیا که کولر داره یا خنک کننده داره و  با فاصله یک سانت به پوست میزنن اونا خوبه مثل الکس کندلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

هم غیر بهراشتی تره هم اثرش کمتره .خواهر زادمو و دوستم ازین ژلیا رفتن گفتن هیچ اثری نداشت انگار پولمونو ریختیم دور.اکثرا هم تخفیف میزارن چون مشتری ندارن.این شاتیا که کولر داره یا خنک کننده داره و  با فاصله یک سانت به پوست میزنن اونا خوبه مثل الکس کندلا 

من با دستگاه الکساندر اشنایدر پلاس ۳۶۵ ت کل بدنم حتی صورت خیلی عالیه دردم نداره خنک کننده داره جلس ...

سلام دوست عزیز شما هنوز با اشنایدر میرید راضی هستید

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

من یه مرکز لیزر فوق العاده در اصفهان میشناسم که کارشون حرف نداره دستگاهشون مال سال ۲۰۲۲ هست جدید ترین تکنولوژی رو داره ۳ تا طول موج داره تو اصفهان تکه👌و واقعا  بدون درد و سوزشه😍من خیلی از دردش میترسیدم😢 اینا دستگاهشون اصلا سوختگی نداره👍

با اینکه من مشکل تیروئید دارم و ۱۲ جلسه جای دیگه رفتم بی نتیجه بود😒اینجا که رفتم با یه جلسه موهام کاملا از بین رفت پوستمم صاف صاف شده مثل آینه و قشنگ چند درجه روشن تر شد به خصوص زیر بغل و بیکینی خودم کاملا متوجه شدم😊

اگر مشکل هورمونی یا تیروئید دارید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید حتما جواب میگیرید👌

شمارشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶