2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

11 و نیمه

منم همیشه ۱۲ و الان که کرونا گرفتم ۱۱ و خوردی..بازم می گم خونم زیاده🙄نگران نباش عزیزم..چهارشیره خیلی خوبه..۲۱ مویز ناشتا بخور..پسته بدون نمک..بادام درختی روزی ۷عدد..جبران میشه اگه مداومت کنی

"BE WITH GOD...BE KING"
به نظرت چرا یکم اومد پایین دلیل خاصی داره 

برا خانوما کلا دلیلش میتونه پریود باشه..بعد پریود آزمایش دادی؟غذاهای مقوی و مغزیجات بخور..نگران نباش..من آزمایشمو پیش متخصص هم بردم بهم دارویی نداد..

"BE WITH GOD...BE KING"
وای نه قرص خون رو اصلا بدون تجویز دکتر نخوریا عزیزم خیلیا همینجوری به توصیه بقیه میخورنش ولی برای ه ...

سلام منظورتون قرص اهن هست؟

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
برا خانوما کلا دلیلش میتونه پریود باشه..بعد پریود آزمایش دادی؟غذاهای مقوی و مغزیجات بخور..نگران نباش ...

اره 4ماه پیش نامزد کروم ازمایش خون دادیم قبلش دکتر چیزی نگفت چند وقت معده درد دارم خیلی حساس شدمه میترسم از مریضی بد انشالله که بگذره

اره 4ماه پیش نامزد کروم ازمایش خون دادیم قبلش دکتر چیزی نگفت چند وقت معده درد دارم خیلی حساس شدمه می ...

نگران نباش عزیزم..فقط چیزای مقوی که گفتم رو بخور..هیچ چیز خاصی نیست

"BE WITH GOD...BE KING"
سلام نه "قرص خون" که تو طب سنتی برای کم خونی و فقرآهن توصیه میشه بهش مقل ازرق هم میگن میگم همینجور ...

آهان ممنونم از توضیحات خوبتون😘

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین