2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تایی تو فامیل ما بودن اینجوری ولی ازدواج کردن وگرپه معرفیت میکردم🤣

ای بابا دیر گفتی منم شوهر کردم که 😐😐😂😂😂😂

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
فوق دیپلم روانصراف داده

عزیزم به شخصیتش نگا کن بخاطر حرف مردم زندگی نکن من خودم میخوام ازدواج کنم طرفم دیپلم داره اما خودم دانشگاه میرم و میخوام درسمو کامل بخونم اگه بخاطر حرف مردم زندگی کنم که فقط تباهم اگه به دلت نشسته ردش نکن 

عزیزم به شخصیتش نگا کن بخاطر حرف مردم زندگی نکن من خودم میخوام ازدواج کنم طرفم دیپلم داره اما خودم د ...

ببین طرف زیادادم آگاهی نیست و این مشکلش از بی سوادبودنشه

عزیزم به شخصیتش نگا کن بخاطر حرف مردم زندگی نکن من خودم میخوام ازدواج کنم طرفم دیپلم داره اما خودم د ...

مبشه بگی چی خوندی وتالیسانس خوندی یانه؟چراازیه پسردیپلمه خوشت میادلطفابهم بگو

ببین طرف زیادادم آگاهی نیست و این مشکلش از بی سوادبودنشه

خب اگه میدونی خوب نیس مجبور نیستش یکی هس دکترا واقعا بیشعور بودن از سر روش میباره یکیم مثلا دیپلم داره از صد تا دکتر بیشتر فهم داره ‌که شما میگی اینطور نیستش

مبشه بگی چی خوندی وتالیسانس خوندی یانه؟چراازیه پسردیپلمه خوشت میادلطفابهم بگو

من دارم مشاوره میخونم ترم ۳ هستم و تا اخرش میخوام ادامه بدم تا بتونم دفتر بزنم و شاغل بشم طرفم هم دیپلم داره ولی خیلی پسر خوبیه و عاقله و تحصیلاتش اصلا مهم نیس واسم معمولا قیافه و ذات و جنم و شخصیتش و قدرت نمایی عشقش مهمه