2777
2789
عنوان

اینایی که ماهی ۱۰_۲۰ میلیون اجاره میدن کارشون چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 122 پست
شغلش چیههه

شغل خاصی ندارن سرمایه زیاد دارن و آپارتمان تو کرمان هست منم دیدم ولی ماهی 2 میلیارد مال اینا

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديگه كسي با اون حجم از درامد كه نميره مستاجري

من میشناسم طرف گاوداری داره وضعش عالیه ولی مستاحره توی خونه ی لوکس بالا شهر میتونه بهترین خونه رو بخره ولی نیگه نمیخوام پولو صرف خرید خونه کنم سرمایمو نمیخوابونم فکراش اقتصادیه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

خیلی از بازاریا و سرمایه دارا پولشونو برای خونه نمیخوابونن

چندتا از فامیلام کرایه های بالای 15 میدن

شغل بازاری

دوستمم که همسرش املاکیه ماه پیش ماهی 11 تمدید کرد

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
دقيقا همينكارو ميكنن

واقعا سخته خدا کمک کنه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

کسایی رو میشناسم که درامدشون ماهی پنج میلیارده دیگه ده بیست میلیون پول خرد براشون 

ای واااای شغلش مگه چیه

چی میشد درآمد یک ماهشو میداد به من تا زندگیم زیر رو شه خدایاااااا 

با سلام فرزند اختلاس گر خدافظ🏃‍♀️🤪

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شغلش چیههه

اختلاسگر😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
کسایی رو میشناسم که درامدشون ماهی پنج میلیارده دیگه ده بیست میلیون پول خرد براشون 

جدی میگی مگ شغلشون چیه بعد یکی مث ما یک تومنم نمیسه حقوقس واقعا چ سخته زندگیا

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
ممکنه مثلا اصالتش اصفهانی شیرازی باشه بخواد مثلا دوسال بره تهران یا مشهد زندگی کنه نخواد سرمایه گذار ...

الن شوهر منم خونمون زو گذاشته برا فروش میگه پولش بیشتر از این که بخوام اجاره بدم سود داره میخوایم بفروشیم بریم اجاره نشینی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
کاش صاحبخونه ها مراعات کنن قرار نیست خرج زندگیشونو از مستاجرا بگیرن که😕

خخخ خواهر  این حرفا مال اون قدیما بود که انسانیت فقط به پول نبود الان خیلی چیزا عوض شده شرف ادمیت ابرو وجدان همه شده پول، منم  اینجا ی بنده خدا خونه داده اجاره ب ی افغانی بیچاره پول همه چی شون میده ولی هربار بالا میبره و ازشون ی چی دیه میخاد یعنی ببین تا چه حد کثبف واقعا حقش مردنه ی هم چین شخصایی زنده رو میبینم که زندس ناراحت میشم 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

ما ۱۱۳-۳ بودیم. کرده ۳۰۰-۳. تو کشورای اروپایی، کانادا، امریکا که قیمت اجاره رو نمیتونن بالا ببرن وقتی مستاجر قبلی هست و مستاجر تا وقتی بخواد میتونه تو خونش بشینه مگر خودش بخواد جا به جا بشه. با اجره ی بیست سال قبلش. فک نکنین همه صاحبخونه ها راضین. همه شون ناراضین و به لر طریی میخوان مستاجر رو بیرون کنن. ولی زورشون به قانون نمیرسه. ولی اینجا قانون ۲۵ درصد رو گذاشتن. تازه نگفتن هیچی گفتن ۲۵ درصد. ولی همچین مردم کولی بازی دراوردن مالشه نمیخواد مفت بده و فلان هر چقدر دوست داره بده. با اینکا این حق رو داشتیم استفاده نکردیم. حالا صاحبخونه پر رو ما یه هفته رهن اضافه رو دیر تر ددیم میگو باید بابت تاخیرش معادل اجاره رو پرداخت کنین. در صورتیکه دلمون نمیتواست میتونستیم همون ۲۵ بذاریم دستشم به جایی بند نبود. 

آینده حتما" زیباست.🥰