2789
عنوان

بچها:)))))))))

112 بازدید | 18 پست

من سال 97 عقد کردم و توی نامزدی بودیم ک بعد از پنج ماه به مشکل خوردیم دخالت خونوادش اوج گرفت برای اب خوردن من تصمیم میگرفتن حتی و شوهرم میگف مامانمه.بابامه.خواهرمه.داداشمه همه حق دارن جز تو با 17 سال سن هرشب هرشب گریه میکردم از حرفایی ک پشت سرم میزدن نجابتمو زیر سوال میبردن تاا تیکه هایی ک تو روم مینداختن اخریا بود ک دیگ همه چی بهم ریخته بود ی شب ک خونشون بودم سر یچیز الکی بحثمون شد و نامزدم قش کرد نمیدونم فیلم بود الکی بود یا هرچی از استرس دستام میلرزید داد زدم همشون اومدن و ساعت دوازده شب من ی دختر 17 ساله ساعت دو نصفه شب هزار جور توهین شنیدم و فش خوردم و فقد گریه کردم به جایی رسیدیم ک خونواده ها جم شدن کمک کنن درست بشه این جریان باباش پیش خونوادم فشم داد و بعد قران کنار دستش و پرت کرد گفت این مسخره بازیا چیه مامانم گفت همین قران جوابتونو بده گفت ایشالا هرکی مقصره میبینه جوابشو گذشت و من درگیر کارای طلاقم شدم هنوزم تموم نشده حتی توی جلسه های مشاوره هم عذابم دادن با حرفاشون با دروغاشون و من میومدم خونه فقد گریه میکردم میدونم‌ کار درستی نبود ولی سر سال تحویل موقه ی اذان با اینک اعتقادی نداشتم همیشه نفرین کردم همیشه حرفای پشت سرم همچنان ادامه داشت و من پامو از فامیل بیرون کشیدم کامل چسبیدم به زندگی شخصی خودم و چن تا دوست خانوادگی امروز گفتن نامزد سابقم توی شمال با رفیقاش توی خونه بودن و پیکنیک بهش ترکیده 55 درصد سوخته 

نمیگم بخاطر من بوده نمیگم تقصیر اونا بوده خوشحال نشدم ولی ناراحتم نشدم من ایمان اوردم ک خدا هم میبینه هم خوب گوش میکنه ب وقتش به همه نشون میده همه چیو:)

به همه گفته بودن اینا دخترشون هر هفته با دوستاش میره شمال و فک کنین من حتی اجازه نداشتم تا سر کوچه با دوستام برم:)

سر نیم سانت شلوار بحثمون میشد شدید و بعد از پنج ماه با دوستای دختر و پسرش کمپینگ بودن میرفتن مسافرت توی دریا با شرتک و تاب و.. عکس‌میزاشتن دوس دخترش دستشو گذاشته بود رو زانوش و این من و میسوزوند ک همه میگفتن اون ب خاطر حرف خونوادش تو رو ول نکرده خودش نخواسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا جواب دل شکسته رو میده 

هیچ جا به اندازه ی اونجایی ک باباش تو روی من جلوی زنداداش تازه عقد کردش بهم گفت این ببخشید گوها وصله ی تن ما نبودن هی زور کردی گفتی میخوام و ی بارم وقتی خودش جلوی خواهرم و دامادمون بهم گفت تو تف سر بالا بودی اگ طلاقت بدم ی ننگی رو پیشونی من هیچ جایی دلم انقد نشکست از کاراشون

مرسی عزیز دلم❤ الان خیالم راحت تر شد🙃

خواهش میکنم عزیزم🙂❤یادت باشه هیچ کس بدون اینکه نتیجه اعمالشو نبینه از این دنیا نمیره حالا چه اون اعمال خوب باشه چه بد🙂

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊