2777
2789
عنوان

سقط با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 32 پست
ای بابا عزیزم انشاالله به حق این اذان به زودی یه کنجد بشینه تو دلت

برو تاپیک بی بی چکم ببین چقدر خوشحال بودم گفتم خدا بهم داده فقط خدا وقتی بتام درست نمی رفت بالا دیگه ما امید شدم و آخرشم این 

لخته خون قد نصف بند انگشت 

درد داره؟؟؟؟لخته خون قمر یا سفید رنگ؟؟؟؟؟چون من یه لخته خون سفید رنگ قاطی پریودیم بود😐

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سوالی بود...ن تجربه ندارم

اگه طبیعی سقط بشه دردش شبیه درد زایمان فقط خیلی کمتر!  می گیره و ول می کنه و مدام زیادتر می شه تا اینکه یه دفعه یه تیکه بافت که همون جفت هست رو همراه آب خون دفع می کنه بعد دردهای کلا می خوابه و بدنت آروم می شه! 

ولی بعدش باید بری سونوگرافی تا ببینی چیزی تو رحمت نمونده باشه و باعث عفونت نشه! 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم