2777
2789
عنوان

با حسی که به همسرم پیدا کردم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5065 بازدید | 64 پست
ممنون میشم مشاور رو معرفی کتید !

خیابان درختی روبروی بوستان عطار کنار بانک سپه مجتمع الماس طبقه ی دوم واحد هفت یه کلینیک روانشناسی هست کلی مشاور داره من پیش خانوم زهرا پیرایه میرم راضی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیابان درختی روبروی بوستان عطار کنار بانک سپه مجتمع الماس طبقه ی دوم واحد هفت یه کلینیک روانشناسی هس ...

مرسی , لطف کردی !

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

سلام،استارترمن تاپیک آخرت راجع به پسرت روخوندم ولی قفل شد ،اینجاامدم نظرتجربیم بگم ،چون من این شرایط شمارازیاددیدم ،بازهم باپسرت صحبت کن بهش بگو فکرمیکنی باشرایط درامدت کسی بهت زن میده ،اگرقبول کردندباشه میریم خواستگاری ،ببین اگراتفاقابه رشدعقلی رسیده باشه زودترازدواج کنه اتفاقامسولیت پذیرمیشه و برنامه نویسی زیادهم درامدنداره ،کنارش یک کارحرفه ای ،مثل تعمیراتی وغیره یادبگیره ،این زمانه که اینقدرتورم شدیدهست بچه ها زودترازدواج کنندمسولیت پذیربشوندچون برای شماهم سخت هست چندتاجوان راچندسال دیگرتوخونه نگه دارید و یکدفعه بخواهیدبفرستیشون سرزندگیشان ،هرچه زودترسرسامان بگیرندبهتره ،ببخشبدکه امومدم این تاپیکت جواب دادم ولی خواستم فقط تجربه شخصی ام بگم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
سلام،استارترمن تاپیک آخرت راجع به پسرت روخوندم ولی قفل شد ،اینجاامدم نظرتجربیم بگم ،چون من این شرایط ...

سلام عزیزم

نه خواهش می کنم این چه حرفیه.

تاپیکم رو نی نی یار قفل کرد نمی دونم چرا.

ممنونم بابت حرفات

راستش خودم هم بخاطر اینکه نگرانم بره سراغ حرام و گناه دوست دارم سرو سامون بگیره.

الحمدلله وضع مالی بدی نداریم و می تونیم حمایتش کنیم اما پدرش کااااملا مخالفه و میگه فعلا وقت درس و دانشگاهشه!

درباره کارش هم فک میکنم بتونه یه کار پاره وقت مناسب رشته ش پیدا کنه

اما خب فعلا در صدد قانع کردن پدرشم