2821
2789
عنوان

فولیکول ۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 26 پست
اره میدونم سینال واسه تقویت فولیکوله ۳تا زدم سینال

خب چون سایزش ۱۵ کمه دیگه دوباره داده بهت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اگه تنبلی تخمدان نداری چرا بهت امپول میدن دکترت؟!!

حامله نمیشم مشکلی تو ازمایشام دیده نشده ناشناختس

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چون سایزش ۱۵ کمه دیگه دوباره داده بهت

اون موقع سینال داد الان اچ ام جی ک ازادبشه فولیکول

با دارو و اینا چقدر میشه تقریبا  احتمال اینکه جواب بده چند درصده من یکم تنبلی دارم

هرچی سن پایینترباشه بهتره تقریبا ۲۰ددصد

۱و۵۰۰اینامیشه با سونو ویزیت ودارواینا

هرچی سن پایینترباشه بهتره تقریبا ۲۰ددصد ۱و۵۰۰اینامیشه با سونو ویزیت ودارواینا

من یکم تنبلی دارم الآنم ۲۴سالمه متفورمین مصرف میکنم میخوام اقدام کنم واسه پسر نمی‌دونم طبیعی انجام بدم یا با ای یو ای باردار بشم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من یکم تنبلی دارم الآنم ۲۴سالمه متفورمین مصرف میکنم میخوام اقدام کنم واسه پسر نمی‌دونم طبیعی انجام ب ...

خوب بایدبرین دکتر ببینین چی میگن

خوب بایدبرین دکتر ببینین چی میگن

مرسی از راهنماییت 😍آره حتما باید برم ببینم از نظر دکتر کدوم بهتره 

انشاالله این دفه نتیجه میگیری 🙏

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
مرسی از راهنماییت 😍آره حتما باید برم ببینم از نظر دکتر کدوم بهتره  انشاالله این دفه نتیجه میگ ...

انشالله که شمام جواب بگیری

انشالله که شمام جواب بگیری

مرسی عزیزم😍

امیدوارم با همین فولیکولی که داری باردار بشی و خدا بهت یک نی نی سالم و زیبا بده.من شنیدم اگر فولیکول بالغ درسمت راست تخمدان باشه بچه پسر میشه دیگه راست و دروغش را نمیدونم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اون موقع سینال داد الان اچ ام جی ک ازادبشه فولیکول

اشتباه میکنیا از الان بهت آمپول نمیده که آزاد شه که ۴ شنبه آی یو آی کنه چون تخمک ها فقط ۱۲ ساعت زنده میمونن

الان بهت اچ ام جی زده که رشد کنه چهارشنبه بهت اچ سی جی میده که ازاد شه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اشتباه میکنیا از الان بهت آمپول نمیده که آزاد شه که ۴ شنبه آی یو آی کنه چون تخمک ها فقط ۱۲ ساعت زنده ...

شاید امپولارو نگاه نکردم دقیق