2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرویس غذا خوری پهم نیست بنظر شما!

چرا سرویس غذا خوری خوبه. من هفته ی پیش 30 نفره ارکوپال مقصود برداشتم طرح چینی 4 میلیون، هر 6 نفره 800 هزار 

ارکوپال ها با طرح ها و قیمت های دیگه هم بود، اگه پر جمعیت هستید و میخوای زیاد برداری ارکوپال فکر خوبیه. فقط مواظب باش طرحی انتخاب کنی که همیشه مد باشه، گل سرخود هم داره از من که توی عکس معلوم نیست. 

دومی چینی هستن؟  چند نفره میخوای برداری؟  کابینت کم داری یا زیاد؟ خونه تون معلومه؟

اره دومی چینیه اگ اونو بردارم همشو ۱۲ برمیدارم پلوشو ۱۸

اگ ارکوپالم بردارم کلا ۱۸ نفره

اره کابینت زیاد داریم

اره دومی چینیه اگ اونو بردارم همشو ۱۲ برمیدارم پلوشو ۱۸ اگ ارکوپالم بردارم کلا ۱۸ نفره اره کابینت ...

من ارکوپال برداشتم چون هم یه کم کمردرد دارم چینی یه کم بد بارتر و سنگین تره. البته چینی توس یا مدل های جدید زرین دیدم سبکه 

و این که جا توی کابینت ندارم و تصمیم داشتم 30 نفره بردارم. 

اگه به شیک بودن سفره توی مهمونی ها و پذیرایی بی نقص فکر میکنی چینی را بردار ولی یکی مثل من برام اهمیتی نداشت. مثلا من ز سوپ خوری و لیوان و چیزای دیگه روی چینی 12 نفره دوست ندارم ولی بعضی ها از این که همه چیز یک گل میشه لذت می‌برند. 

در کل چون کابیتت زیاد دا ی هر کدومو برداری مشکلی نیست. ولی گل ارکوپال ممکنه چند سال دیگه از مد بیافته در حالی که اون چینی همیشه مده. 

البته سلیقه و احساس خودت از مد هم مهم تره

من ارکوپال برداشتم چون هم یه کم کمردرد دارم چینی یه کم بد بارتر و سنگین تره. البته چینی توس یا مدل ه ...

اخه عزیزم ببین چینی هم که لیوان طرح خودشو نداره اون استکانه

از طرفیم مدش میره من یکی دو نمونه دیدم خاله ام گفت مدش رفته واس چند سال پیشه نخر

فقط میمونه تفاوت بین جنسشون که واقعا در شکم