2777
2789
میشه بمنم یادبدین؟ازاول تااخر

تخم مرغ :۳ عدد
آرد :1 پیمانه
شکر:1 پیمانه سرخالی
بکینگ پودر :1 ق چ سرپر
وانیل:1/8 ق چ
آب جوش 1/4 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه

تخم مرغ ها را با شکر و وانیل رو با همزن دو دقیقه میزنیم بعد آب جوش رو اضافه و پنج دقیقه میزنیم بعد هم روغن به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم در حد چند ثانیه زیاد بزنید پفش میخوادیک لیوان از آرد را به همرا ب پ الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم و با همزن میزنیم مواد کیکمون رو داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میرزیم روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمع رو روش میزلریم‌در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان بدین تا بپزه بعد این زمان اگر روی کیک خشک بود آماده است وگرنه بزارین بپزه

تو دستور آب جوش داره ولی اگر همزن برقی ندارین آب ولرم استفاده کنید چون وقتی آبجوش میریزی باید سریع هم بخوره اگر همزن دستی دارین آب ولرم باشه

چون کیکوشکلاتی درست کردم ۱قاشق ونصفی ازآردبرداشتم وبجاش یک قاشق ونصفی کاکائو اضافه کردم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
تخم مرغ :۳ عدد آرد :1 پیمانه شکر:1 پیمانه سرخالی بکینگ پودر :1 ق چ سرپر وانیل:1/8 ق چ آب جوش 1/4 پیم ...

این موادش برای قابلمه متوسط اگه قابلمت کمی بزرگ دوبرابربریزموادتو

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بمنم یادبدین

البته عزیزم. 

شکر یک لیوان

دو لیوان آرد سفید 

یک چهارم لیوان روغن مایع

یک قاشق چایخوری بکینگ پودر 

نوک قاشق چایخوری وانیل

سه عدد تخم مرغ

یک لیوان شیر یا آب 

اول آردت رو با بکینگ پودر سه بار الک کن تا سبک بشه 

تخم مرغ رو با وانیل توی ظرف بریز و با همزن خوب بزن تا حجمش سه برابر بشه بعدش شکر رو اضافه کن هم بزن بعد روغن هم اضاف کن و هم بزن بعدش آب بریز و در حد مخلوط شدن هم بزن بعدش هم کم کم آرد رو اضافه کن و با لیسک هم بزن تا هیچ گلوله ای توی موادت نباشه اگرم دوست داشتی که کیکت کاکائویی باشه دو قاشق آرد رو کم کن و دوقاشق پودر کاکائو بهش اضافه کن بعدش کف قابلمه رو کاغذ روغنی بذار و مواد رو بریز داخلش، روی شعله گاز شعله پخش کن بذار و شعله رو کم کن قابلمه رو بذار روی اجاق و روش دم کنی بذار و تا بیست دقیقه اول هم درب قابلمه رو برندار که پف کیکت نخوابه بعد از 35 تا 40 دقیقه با خلال دندون چک کن اگه مواد به خلال نچسبید یعنی کیک آماده هست در غیر این صورت چند دقیقه دیگه هم بذار خوب بپزه بعدش کیک شما آماده هست. نوش جان 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
من برم یکم کار دارم یکم دیگه لایک کن بیام بگم. 

سلام گلم سه تا تخم مرغ  ک سرد نباشه رو بزن بهش یک لیوان و ی ذره شکر یا سر قاشق ولنیل اضافه کن. بعد چند دقیقه ک تخم مرغ رو زدی بهش ی لیوان شیر یا آبمیوه یا آب  یا ماست و دوسوم  لیوان روغن رو اضافه کن. سه لیوان آرد رو الک کن و بهش ی قاشق غذاخوری بیکینگ پودر بزن. کم کم آرد رو ب مواد اضافه کن و با قاشق آروم در یک جهت هم بزن بعد اضافه کردن کل آرد با همین در حدی بزن ک گلوله نشه. اگه آرد رو زیاد هم بزنی گلوتن آرد از بین میره و پف نمیکنه. ته قابلمه رو یک کاغذ رو روغنی کن بنداز مواد کیک رو ی مقدارشو بریز تو قابلمه و بقیه شو کاکائو بزن و شلوغ پلوغ اضافه کن بهش. قابلمه رو بذار رو شعله پخش کن. زیرش رو کم کن و دمکنی هم بذار براش. بعد یک ساعت درش رو باز کن. نوش جان. هر وقت درست کردی خوب شد برای منم دعا کن گلم. 

صلوات