2777
2789
ببین موقعی که میخوای اظهار نظر کنی بالای صفحه اظهار نظر سمت راستش اول استیکر ها هستن که کار بهشون ند ...

دمت گرم.کاغذشو پیدا کردم عکسشو برات میذارم که مطمئن تر بتونی طبعت و پیدا کنی ❤

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سرد مزاجم تو رابطه از اون میفهمم و یکم سردی بخورم شبا اب دهنم میره رو بالش

بلغمی 

لبنیات نخور.دمنوش به لیمو بابونه 

خرما این چیزا زیاد بخور 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
وزن ۸۲. قد ۱۶۳. موهام صافه ولی یکم رنگ کردم وز وزی شدن. پوستمم سفیده سفیده

سرما یا گرما کدوم برات غیر قابل تحمله؟ منظورم اینه با کدوم بیشتر کنار میای؟ خیلی کم گرمت میشه؟

شیرینی جات یا ترشی جات کدوم؟

زود عصبانی میشی یا آرومی و بیخیال؟

سرما یا گرما کدوم برات غیر قابل تحمله؟ منظورم اینه با کدوم بیشتر کنار میای؟ خیلی کم گرمت میشه؟ شیری ...

گرما برام خیلی سخته البته ما گرمسیریم خیلی گرمه. وقتی برم بیرون آره زود گزمم میشه. شیرینی خیلی دوس دارم اصلا ترشی نمیخورم.خیلی خیلی زود عصبی میشم 

اره بعدش گرمی میخورم خوب میشم  سردی خیلی بده 😕

کفر نگو خواهشا 🤕🤕🤕

گرمی خیلییی خیلیییی بدتره 

من بیچاره از شدت گرمی همیشه کهیر میزنم 

حالا پوستم روشنه اینقدر گرمم

سردی خیلی بهتره بوخودا

ببین عزیزم تشخیص طبع سردوگرم یکمی پیچیده تره خب ولی با این اطلاعات کم من احتمال میدم شما طبعت اینه: گرم ولی با غلبه سردی ؛یعنی مزاجت گرمه ولی غلبه سردی هم داری

مثلا روزایی کلافه میشی و با تفریح ،حسابی انرژی میگیری چرا ؟چون مثل باد و آب همیشه باید در جریان باشی ،یه ورزش هوازی مثل دوچرخه سواری یا کوهنوردی یا هرچی رو انتخاب کن و هرچند روز یا هروز ۴۰ دقیقه تا یه ساعت برو

سعی کن بیشتر ب طبیعت بری چون بهت انرژی میده

دیر نخواب

کمی تغییر بده تغدیه تو مثلا از میوه ها بیشتر استفاده کن در روز چند نوع میوه بخور لیمو ترش تازه رو توی برنامت بزار حتمامثلا یکی دوساعت بعد ناهار یه لیوان آب خنک(آب یخ نباشه) با چندقطره لیمو ترش تازه پاکسازی میکنه بدنتو...

برای تغدیه تم از گرمیجات و سردیجات در حد تعادل استفاده کن

مثلا خیارو با کمی نمک دریا بزن بخور ک سردی خیار کم بشه

در کل باید ببینی کدوم خوردنیا بهت نمیسازه ک کمترش کنی یا کلا حذفشون کنی 

کفر نگو خواهشا 🤕🤕🤕 گرمی خیلییی خیلیییی بدتره  من بیچاره از شدت گرمی همیشه کهیر میزنم  ...

شما هم لیمو ترش تازه رو تو برنامه غذایی ت اضافه کن 

فقط حواست باشه نااشتها نخوری یه وقت..

کفر نگو خواهشا 🤕🤕🤕 گرمی خیلییی خیلیییی بدتره  من بیچاره از شدت گرمی همیشه کهیر میزنم  ...

😂😂😂 هر دو زیادیش خوب نیست هر چی به اندهزه ش 

منم از سردی زیاد حالم بد میشه حالت تهوع و سرگیجه و ...... 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
😂😂😂 هر دو زیادیش خوب نیست هر چی به اندهزه ش  منم از سردی زیاد حالم بد میشه حالت تهوع و سرگی ...

منم زیاااااده روی کنم پیش میاد واسم 

ولی درکل وقتی کل بدنت دون دون بشه و بخاره و بسوزه خیلی بدتره