2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همه تقریبا همین هستیم  خوب که تنوع  داری نقاشی و .‌‌‌ چاه دیگه؟ مگه چی می خوای که& ...

بحث داشتن چیزی نیست

بحث اینه که خسته شدم میدونی؟ 

از بس به حرف بقیه گوش کردم مهربون بودم مدارا کردم،و اونا بدی کردن 

ازین زندگی خسته کننده ای که دارم هیچ هدفی ندارم خستم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
بگو🤦‍♀️

سیم کارت ندارم دیگه نمیخوام کاربریم به فنا بره

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

طبیعیه،یه مدت همه چی رو ول کن،هیچ کاری نکن،حتی بهشون هم فکر کن،

برو پیاده روی ،برو تنهایی یه سینما،کافی شاپ ،کلیپ های طنز ببین،چند روز استراحت کن،اگه خوب شدی که هیچ ولی اگه خوب نشدی ،برو پیش یه مشاور

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ازدواج کن

با این خانواده ای که دارم هیچکس نمیاد باهام ازدواج کنه

ازونطرفم قصدشو ندارم نمیخوام از چاله بیفتم تو چاه و خودمو بدبخت کنم

طبیعیه،یه مدت همه چی رو ول کن،هیچ کاری نکن،حتی بهشون هم فکر کن، برو پیاده روی ،برو تنهایی یه سینما، ...

خیلی نیاز دارم به یه همچین هفته ای 

ولی امان از دست مادر گرامی که نمیزاره هیچ چیزیو کنسل کنم 

مشاور از بچگیم میرفتم ولی هیچ کدومشون حالمو خوب نکردن...فقط حرفامو به مادرم انتقال دادن و مادرمم کتکم میزد

با هدف زندگی کن  هدف اصلی خلقتت و بشناس و طبق اون همه برنامه های زندگی تو بچین  اونوقت آ ...

مشکل اینجاست که به هیچی علاقه ندارم که بخوام هدف انتخاب کنم

هرچی کلاسم میرم بخاطر حرف خانوادم بوده که گفتن باید بری،وقتیم گفتم نمیخوام برم گفتن نمیشه پول دادیم

خیلی نیاز دارم به یه همچین هفته ای  ولی امان از دست مادر گرامی که نمیزاره هیچ چیزیو کنسل کنم&n ...

مادرت معلم نیست؟ اینجور وقتا که جبر هست تو زندگی معمولا مدر یا مادر معلم یا نظامی یا شغلای رییسی دارن..

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
مادرت معلم نیست؟ اینجور وقتا که جبر هست تو زندگی معمولا مدر یا مادر معلم یا نظامی یا شغلای رییسی دار ...

معلم موسیقیه

به همه مادرا میگه مجبور به کاریشون نکنین به بچها میگه دنبال هدفتون برین ولی دریق از اجرا کردن یدونش توسط خودش

دیگ به دیگ میگه روت سیاه حکایت همین مادر گرامیه

معلم موسیقیه به همه مادرا میگه مجبور به کاریشون نکنین به بچها میگه دنبال هدفتون برین ولی دریق از اج ...

اره شخصیت این جکر مادراست که بچه هارو مجبور به رفتن به کلاسی میکنن

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری چرا با مادرت به یه مشاور نمیری؟

حالت بهتر بشه؟ و مادرت سخت گیری کمتری داشته باشه

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
اره شخصیت این جکر مادراست که بچه هارو مجبور به رفتن به کلاسی میکنن اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری چرا ...

میگم که مشاوره میرفتم

ولی همشون همچیو به مادرم لو دادن