2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه باهاش حرف بزنی میاد تو راه. چون ذاتش کثیف نیست. فقط بهش یاداوری کن

قسمش بده باهاش حرف بزن که دوست نداری خیانت ببینی و به ناموس مردم مثل ناموس خودت نگاه کن. دیدم که میگم ممکنه چندبارهم اتفاق بیفته ولی چون ذاتا اینجور نیست از اون خیانتا بهت نمیکنه ولی شما پیشگیری کن تا تو مرحله چته

اره،بچه هم دارم یکی،

به درد من گرفتاری😔

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
اولین بارشه دیگه😭

عه خب پس خودت باید تصمیم بگیری 

ببین اگه واقعا پشیمونع یکم بهش فرصت جبران کردن کارشو بدع

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌
اگ عاشقانه بوده چتشوت ک مراقب باش اگ همکاری بوده ایرادی نداره

عاشقانه که خیلی از سمت اون خانومه بود،یعنی واسه پول داشت خودشو برا شوهرم جر میداد که ۱۰۰ تومن دستش بیاد

اره،ذاتش کثیف نبود هنوزم باورم نمیشه

چتشون دد چه حد بوده ...به نظر من همه مردا از این غلطای کوچیک تو عمرشون میکنن حالا بعضی ها لو نمیرن..و این به این معنا نیست دیگه نمیشه اعتماد کرد من زیاد دیدم اطرافم و بعدشم مث بچه آدم شدن فقط یه شیطنت کوچیک بوده 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
عاشقانه که خیلی از سمت اون خانومه بود،یعنی واسه پول داشت خودشو برا شوهرم جر میداد که ۱۰۰ تومن دستش ب ...

پس بدون شوهرت واسه سرگرمیش چت کرده باهاش کرم ریزی از زنه بوده

قسمش بده باهاش حرف بزن که دوست نداری خیانت ببینی و به ناموس مردم مثل ناموس خودت نگاه کن. دیدم که میگ ...

حرف زدم باهاش،بد جور تهدیدش،کردم گفتم کاری نکن برم منم با یکی دیگه😭

چتشون دد چه حد بوده ...به نظر من همه مردا از این غلطای کوچیک تو عمرشون میکنن حالا بعضی ها لو نمیرن.. ...

همین دیگه در حد چت یکی دو تا جمله عاشقانه که، بیشتر خانومه داشت خودشو میکشت،البته خانومه شوهر داره