2777
2789
با این رتبه فرهنگیان و پیراپزشکی میتونی قبول شی

فرهنگیان اصلا نمیتونم خاطرات بدی از مدرسه دارم وارد مدرسه شم حمله عصبی بهم دست میده . پیراپزشکی خیلی چیپه😑

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو این اوضاع اقتصادی به نظرم دیگه علاقه مطرح نیست باید به فکر بازار کار باشی،البته این نظر شخص ...

مرسی از راهنمایی هات 😍

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
عه چه جالب نمیدونستم مشاوره یه رشته جداس

اره من ازاد میخونم رفتم روانشناسی ثبت نام کردم بعد یکی از معاونای دانشگاه گفت که الان همه انسانیا به روانشناسی هجوم بردن اینده شغلیت تضمین نمیشه بعدشم فقط باید بخونی تا اخرش اما مشاوره از زیر شاخه این رشته اس خیلی راضیم و اینده داره 

اره من ازاد میخونم رفتم روانشناسی ثبت نام کردم بعد یکی از معاونای دانشگاه گفت که الان همه انسانیا به ...

چه خوب

منم راستش قصد ادامه تحصیل دارم تو یه رشته جدید

دانشگاه بدون کنکور میخوام

خیلی به روانشناسی علاقه دارم

مشاوره خصوصا

پس مشاوره رشته جداس. میرم دنبالش ببینم چجوریاس مرسی

روانشناسی رشته ی شیرینیه .دوران تحصیلت لذت میبری و توی زندگی خودت خیلی کمکت میکنه 

ولی به لحاظ بازار کار باید حتما ارشدشم بخونی تا بتونی روانشناس بشی و خودت کار کنی (به لحاظ شخصیتی باید اجتماعی و پر سر و زبون باشی)با لیسانسش میتونی استخدامی آموزش پرورش شرکت کنی که میگی علاقه به فضای مدرسه نداری .

پیراپزشکیا آینده بهتری دارن

چه خوب منم راستش قصد ادامه تحصیل دارم تو یه رشته جدید دانشگاه بدون کنکور میخوام خیلی به روانشناسی ...

اره بعد زیر شاخه دارع 

مشاوره شغلی ، تحصیلی ، حقوقی ، یکی دیگشو یادم نیس ولی به گفته همین اقایی که باهام حرف زد با گرفتن مدرک لیسانس میتونم بدون گرفتن مجوز دفتر مشاوره بزنم واقعا بخاطر همیناش علاقه پیدا کردم

اره بعد زیر شاخه دارع  مشاوره شغلی ، تحصیلی ، حقوقی ، یکی دیگشو یادم نیس ولی به گفته همین اقای ...

عزیزم مطمئنی این بنده خدا نمی‌خواسته کلاسای خالی رشته مشاورش رو پر کنه؟ به نظر من حتما یه تحقیق درست حسابی خارج از فضای دانشگاه تو کیلینیک ها بکن 

تا جایی که من اطلاع دارم با لیسانس نمیشه کار مشاوره کرد و مجوز هم 2تا مقطع پشت سر هم باید روانشناسی یا مشاوره خونده باشین (مثلا لیسانس و ارشد یا ارشد و دکتری) یکسال بعد  از مدرک دوم که ارشد یا دکتری میشه تازه طرف میتونه برای آزمون شماره نظام گرفتن شرکت کنه 

از نظر شغلی هم همونقدر که تضمین روانشناسی هست مشاوره هم هست مواظب باش گولت نزنن شاید دلیلی هست که روانشناسی بیشتر رفتن، کارکنای دانشگاه فکر جیب خودشونن خودت حواست باشه