2777
2789
وقتی دلتنگ باشی

من وقت دلتنگیام با اسمون دردو دل میکنم خیلی اروم میشم دلم برای خواهرم تنگ میشه خیلی زیاد امیدی به دیدارش نیست اما شما شاید امیدوار باشی ببینیش

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عکسی که گذاشتی دقیقا منم خیلی شبیه منه شبها میتونم به بهترین حالت خودم برسم درسته سختیا و مشکلات ...

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
من وقت دلتنگیام با اسمون دردو دل میکنم خیلی اروم میشم دلم برای خواهرم تنگ میشه خیلی زیاد امیدی به دی ...

الان هست ولی من یه حقیقتی رو بش نگفتم اگه بدونه برای همیشه ترکم میکنه😔

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
الان هست ولی من یه حقیقتی رو بش نگفتم اگه بدونه برای همیشه ترکم میکنه😔

امکان نداره بره ناراحت میشه سرت داد میزنه قهر میکنه دعوا را میندازه حتی چن روز ازش بیخبر میشی اما غیر ممکنه رهات کنه 🥺🥺🥺🥺 مطمئن باش هیییی خدا میدونم بدجور عاشقشی اما اون ترکت نمیکنه 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
امکان نداره بره ناراحت میشه سرت داد میزنه قهر میکنه دعوا را میندازه حتی چن روز ازش بیخبر میشی اما غی ...

اونم دوسم داره ولی من بهش حقیقتو نگفتنم نشد ک بگم 

😢😢😢دارم دیونه میشم

اونم دوسم داره ولی من بهش حقیقتو نگفتنم نشد ک بگم  😢😢😢دارم دیونه میشم

میدونم بهت ثابت میشه حرفام مطمئن باش