2789
عنوان

ویتاگنوس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9424 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من اصلا باردار نشدم شوهرمم واریکوسل داره باید جراحی بشه ولی در کل شوهرم تمایله چندانی به بچه نداره
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
خوش به حالت من که شوهرم دیوونم کرده راست و چپ میگه بچه همینم خیلی میترسونه من رو که اگه باردار نشم چکار کنم و چی میشه خیلی ناراحتم بعد سقط یک سال و دوماهه اقدامم اما نمیدونم چرا نمیشه شوهرم این ماه به زور میفرستم ازمایش
خودم چسبندگی کامل واژن و سرویکس و داشتم تو دورانه بلوغ چندین بار جراحی شدم دفعه اخرم دوسال پیش بود جراحی سختی داشتم تقریبا شیش هفت ساعتی زیره عمل بودم یکی از لوله هام معیوبه تخمدونام کار نمیکنه رحمم جواب نمیده پریهام دفع نمیشه دیگه جونم‌برات بگه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
پس منم‌میگم خوش به حاله تو چون شوهرم خودش نمیره عمل کنه منم‌معطله اونم دفعه اخر که ساکشن شدم دکترم گفت رحمت دیگه جواب نمیده اگه یه بچه بیاد درش میارم تازه حامله شدنه من مکافات داره اگه سقط بشه نمیتونم کورتاژ کنم یا سقطه طبیعی باید مثله سزارین دوباره شکمم باز بشه
منم همین کورتاژ لعنتی ناقص کرد دیگه دفعه پیش خیلی سریع باردار شدم بعدش که گفتن پوچه و رفتم کورتاژ کردم البته ساکشن خفیف دیگه بعد اون کمر درد گرفتم و باردار نشد الانم که عفونت گرفتم البته بعد عکس رنگی رحم عفونت گرفتم
رحمم جواب نمیده خوب خون دفع نمیکنه پریهام خوب دفع نمیشن میمونن تو رحمم رحمم بزرگ میشه بعد کارم میکشه به ساکشن
من دوبار از رو شکم باز شده چندین بار زیره شکم و یه بار ساکشن نه واقعا نمیشه اخه دهانه رحممو با پوسته جنین پیوند زدن کلا سرویکسم اندازه اش یه اندازه سره سوزنه نه بزرگ میکشه نه چیزی
اره دیگه کورتاژ میزنه رحمو ناقص میکنه شاید چسبندگی گرفتی
گلسا عکس رنگی گرفتم چسبندگی خوب شد اما من ساکشن خفیف کرد یعنی یکمش رو بعد عمل خودم سقط کردم و اینکه سونو رفتم همهچیز رحمم گفت عالیه حتی اندومتر .و جایگزینی و تخمک گذاری دارم و اینکه پری هام هم خوب دفع میشه این مشکل رو ندارم
چرا ای یو ای یا ای وی اف نمیکنی