2777
2789
عاشقشم

خیلی خوبه راحت و خوشمزه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تخم مرغ وماست

ماام تخم مرغ 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز شوهرم نیومده پیتزا و قارچ شکم پر دارم

غذا دیر میخورید بعد کی مبخوابید؟ غذا هضم نمیشه که

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خیلی خوبه راحت و خوشمزه 

اوهوم مااینارو ریز خرد میکنیم باپیاز و نمک و فلفل سیا بعد بانون 🤤

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
غذا دیر میخورید بعد کی مبخوابید؟ غذا هضم نمیشه که

ی نیم ساعت دیگه غذا ساعتای دو میخوابیم 

نه بینش فاصله زیاده دیر میخوابیم😁

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
ضعف کردم پاها م جون نداره بلند شم چی بخورم اخر شبی تخم مرغ هم نداریم

عزیزم حداقل یه نون و پنیری بخور به شوهرت بگو برات بیاره

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

بعد مدتها رفتیم بیرون کوبیده بگیریم تو راه یه تیبا عقب مونده جلومونو گرفت یه تاکسی هم عقبمون بود متوجه نشد جلو ما ماشینه شوهرمم همزمان تلفنی حرف زد دیدم تیبا رفت مام راه افتادیم تاکسیه از عقب هی بووق بووق دیدم یه زن و مرد جوون زنه داد میزد رو به شوهرم که چخبرته پنجاه تا ماشین جلوته ترمز میزنی شوهرمم گفت خانم ماشین تیبا جلو پام ترمز زد دیدم آقاهه کنارش شروع کرد فحش دادن که  بچه ک.. ی و از این حرفا  وای شوهرم رفت پایین به امام حسین تا چشمش افتاد هیکل شوهرم گازشو گرفت دررفت 

دیگه اومدیم خونه پسرا کوبیده شون رو خوردن شوهرم یکم خورد منم دلم نکشید کوفتم شد خدا ازش نگذره که فحش داد احساس میکنم شوهرم خیلی بیشتر از این اذیت شد که منو بچه ها بودیم اون یارو فحشش داد 😔

دمی مرغ   و چنجه شوهر پز

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
بعد مدتها رفتیم بیرون کوبیده بگیریم تو راه یه تیبا عقب مونده جلومونو گرفت یه تاکسی هم عقبمون بود متو ...

آخی گناه داره برو بهش بگو تو همیشه قهرمان مایی گناه داشته حتما جلو بچه هات خجالت کشیده بعد از اون فحش 

عزیزم حداقل یه نون و پنیری بخور به شوهرت بگو برات بیاره

میلم نمیکشه شوهرم دیشب شیفت شب بوده صبح از اون ور رفته باهمکاراش تفریح وکوه حالا اومده مثل مرده بیهوش شده

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه