2777
2789
عنوان

مو توی سوپ

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 34 پست

چقدر طولانی تعریف کردی؟!

خلاصه هم میگفتی میفهمیدیم

از وسطاش خلاصه برداری کردم

جدا از این

خانمه شخصیت خودشو نشون داد شاید داشته بیشتر نمکشو زیاد میکرده تو به دل نگیر گلم

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
چقدر طولانی تعریف کردی؟! خلاصه هم میگفتی میفهمیدیم از وسطاش خلاصه برداری کردم جدا از این خانم ...

طولانی گفتم آخه نمیدونی چقد ناراحتم بیشتر خواستم سبک شم تایپ کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چقدر دل مهربونی داری برای ۱۵ نفر سوپ گذاشتی حرف مفت زن زیاد حستو میفهمم  مطمئن باش یکجا ...

خواهر جون من الان چطور خودمو آروم کنم هم شرمندگی هم اینکه این زن از اون زنهایی هس که از کاه کوه میسازه و هی میخنده میدونم الان به همه تعریف کرده و بدترش اینه همه دوستای شوهرش با شوهر منم دوستن خدا میدونه چقد خندیدن تو خودشون

خواهر جون من الان چطور خودمو آروم کنم هم شرمندگی هم اینکه این زن از اون زنهایی هس که از کاه کوه میسا ...

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست

خودتو بزار جای بقیه ببین آیا خنده داره؟ ما ها انسانیم چرا به خودت سخت میگیری

طبیعی تو غذا مو باشه اون بیشعور

فکر نکنید اگر اون خانم بیشعور بزرگنمایی میکنه اطرافیان پا به پاش میان شاید به ظاهر هیچی نگن ولی در باطن ملامتشم میکنن 

اصلا اون بخواد آبرو شما رو ببره خدا نمیزاره 

شما بهش لطف کردید به این فکر کن خدا چطور برات جبران میکنه😊هیچی زیباتر از جبران کردن خدا نیست

من که بهت حسودیم شد کار به این بزرگی کردی 

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست خودتو بزار جای بقیه ببین آیا خنده داره؟ ما ها انسانیم چرا به خودت سخت می ...

مرسی عزیزم چقد خوبه که اینجا میشه درد و دل کرد بدون اینکه همو بشناسیم یکم سبک شدم  

ایشالا خدا دلتو شاد کنه که آرومم کردی

سلام وقتتون بخیر

توی تاپیک لابیاپلاستی دیدم نوشته بودید عمل مامو پلاستی انجام دادید یه سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدید 

من سینه هام نامتقارن هست یعنی یکیش کوچیک تره یکیش بزرگ تر و آویزون بنظرتون اگه بخوام عمل کنم باید هر دوش رو عمل کنم یا همون بزرگه ؟ و اینکه رد بخیه میمونه آخه شنیدم کسایی که عمل کردن رد بقیشو مونده و بد هم شده

بعد اینکه چرا لیفت با نخ نکردید آخه من از عملش میترسم نمیدونم میشه با لیفت نخ یکیشو بکشن بالا و اونکی رو تزریق چربی کنم شاید بهتر شد ممنون میشم نظرتون رو بگید 🌹🌹

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

سلام وقتتون بخیر توی تاپیک لابیاپلاستی دیدم نوشته بودید عمل مامو پلاستی انجام دادید یه سوال ازتون د ...

سلام عزیزم

من 17 دی شد دو سال که عمل کردم 

سینه های منم یکیش بزرگتر از اون یکی بود ( بخاطر شیردهی از یه سینه) و چون بزرگ بود و اذیت میشدم عمل کردم و لیفت هم انجام داد 

رد بخیه هم یه مقدار کم مونده که اصلا تو ذوق نمیزنه و زیر سینه هس

بعدش سینه که بزرگ باشه و لیفت هم کنن که خیلی بزرگتر نشون میده چون بالاتر کشیده میشه و بیشتر تو چش هس

عملشم ترس نداره یکی از عمل های خیلی آسون بود 

اینکه یکیش رو عمل کنی اون یکی رو اطلاعی واقعا ندارم ولی بعید میدونم اینطور بشه

سلام عزیزم من 17 دی شد دو سال که عمل کردم  سینه های منم یکیش بزرگتر از اون یکی بود ( بخاطر شی ...

خیلی ممنون که جواب دادید وقتی شرایطش رو داشته باشم حتما میرم پیش دکتر ببینم چی میگن

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

خواهش میکنم ولی اگه خیال داری عمل کنی تردید نداشته باش پشیمئن نمیشی

اخه میگن عمل باعث میشه نتونی در آینده به بچه شیر بدی من هنوز مجردم میترسم اگه عمل کنم یه روز برام دردسرساز بشه واسه همین ترجیح خودم اینه که ببینم میشه با روش های غیر عمل درستش کرد حالا ببینم چی میشه 

بازم ممنون 

اخه میگن عمل باعث میشه نتونی در آینده به بچه شیر بدی من هنوز مجردم میترسم اگه عمل کنم یه روز برام در ...

نگفتی که مجردی

سوال میپرسن که خیال داری باز بچه بیاری یا نه یا شیر بدی 

من چون مطمئن بودن بچه نمیخام عمل کردم چون غده شیردهی فک کنم میبندن

بعدش دیگه الان شیر کی میخاد به بچه بده همون شیر خشک خوبه دیگه

تو هم مشورت کن با دکترت فک کنم فعلا لیفت کارتو راه ندازه