2777
2789
کدوم دانشگاهن؟ معدلاشون تا چه حده؟ میتونن کاری کنن یا یه استارتاپ راه بندازن؟ در حدی هستن که بتون ...

شما میتونی راهنمایی کنی؟من حاضرم برم هرکاری بکنم حدود یک میلیارد هم سرمایه داریم

شما میتونی راهنمایی کنی؟من حاضرم برم هرکاری بکنم حدود یک میلیارد هم سرمایه داریم

چند سالتونه؟

بچه هم دارین؟

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم               

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کدوم دانشگاهن؟ معدلاشون تا چه حده؟ میتونن کاری کنن یا یه استارتاپ راه بندازن؟ در حدی هستن که بتون ...

علوم کامپیوتر که دختره و دانشگاه خوارزمی کرج هزار ماشاءلله  معدلاش همه الف بوده تا حالا  ولی استارتاپ فعلا اونقدر تو برنامه نویسی مهارت نداره فعلا داره یاد میگیره  ولی اون اقا پسر تجربه ی کاری نداره معدلش فک کنم درحد ۱۵ ۱۶ باشه البته دانشگاش جامع علنی کاربردی تهران بودش 

علوم کامپیوتر که دختره و دانشگاه خوارزمی کرج هزار ماشاءلله  معدلاش همه الف بوده تا حالا & ...

اون دختر خانم میتونه برای اروپا اقدام کنه با یه وکیل مهاجرتی مشورت کنه برای بورس

اون دختر خانم میتونه برای اروپا اقدام کنه با یه وکیل مهاجرتی مشورت کنه برای بورس

ممنون ولی فک کنم به هرحال یه مقدار پول بخواد فعلا شرایط مالیشون جور نیست حالا ببینیم خدا چی میخواد 

ممنون ولی فک کنم به هرحال یه مقدار پول بخواد فعلا شرایط مالیشون جور نیست حالا ببینیم خدا چی میخواد&n ...

نه اگر درسش خوبه میتونه با هزینه خیلی کم موفق بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز