2777
2789
عنوان

چه رنگ مویی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 23 پست

سلام

منم تو فکرم هست رنگ کنم

ولی رنگ موهای خودمو دوست دارم ۲۳ سالمه میگم زوده

از طرفی شوهرم دوست داره و میگم تنوع بدم نمیدونم چیکار کنم🥴

مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😍😍عاشق رنگ موهای صورتی و بنفش و ابیم

عالیه من بعد از رنگ موهام چندماه که گذشت و رنگساژم رفت فقط رنگ فانتزی میزدم شوهرمم استقبال میکرد

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
سلام منم تو فکرم هست رنگ کنم ولی رنگ موهای خودمو دوست دارم ۲۳ سالمه میگم زوده از طرفی شوهرم دوست ...

من که بعد از عروسی مرتبط رنگ میکنم خیلیم خوبه اولش شوهرم مقاومت میکرد ولی الان همکاری میکنه و خوشش میاد موهامم حسابی بلنده میخوام تا ۳۰ سالگی فقط رنگ کنم نهایتا ساقه موهام نابود میشه که بعدشم کوتاه میکنم تا سر شونه 😂

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
شرابی اتشی براز

نه دیگه دوس ندارم حس میکنم ۴۰ سالم میشه با شرابی

من که بعد از عروسی مرتبط رنگ میکنم خیلیم خوبه اولش شوهرم مقاومت میکرد ولی الان همکاری میکنه و خوشش م ...

منم موهام خیلی بلند بود تا پایین کمرم رفتم کوتاه کردم تا سرشونه 

به نظرتون رنگ کامل کنم یا حالت امبره اینا که پایه اش رنگ مو خودم باشه توش رنگ دربیارن؟

مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
منم موهام خیلی بلند بود تا پایین کمرم رفتم کوتاه کردم تا سرشونه  به نظرتون رنگ کامل کنم یا ...

بالیاژ و آمبره عالیه منم تصمیم بالیاژه

فردا رنگ موهامو میزارم تاپیک اگه قشنگ بود😂

این شکلی

مرسی عزیزم خیلی قشنگه