2777
2789
عنوان

آهنگ بازی😍😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 781 پست
من با همتون قهرم😕 خدافظتون💔

تو ديه چراااا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

حله تو دوستمونی منم دو تا گوش مخمل رو کلم 

بچه زرنگ کجا بودی قبلا 

هنو قد خورد و خوراک و جیبم هست 

پس بزرگ میشم بر هر کی کوچیکم کرد 

یک عدد دختر خود ساخته هستم😎🍷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون موقع چ قسمى بود😐 عَه اصن باور نكن حال ندارمممم

به سلامت😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره واقعا خیلی ناز بود😐😐‌ ازت متنفر بودم میخواستم سر به تنت نباشه🤭

تو وشى بودى

منكه دوستت داشتم💜

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من با همتون قهرم😕 خدافظتون💔

تو چته؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الکی گفتم برم ددس بخونم خودم بعدازظهر براش تاپیک میزنم😕

بخون بخون

ما اصلا تو فاز اهنگ نبودیم😕 داشتم فک میکردم مگه چه دشمنی بامن داری😕

تازه اومدم تو تاپیک گفتم منم بنویسم من چرا با شما دشمنی داشته باشم عزیز که😂

یک عدد دختر خود ساخته هستم😎🍷
تو وشى بودى منكه دوستت داشتم💜

نه خودت اون بار گفتی منم ازت بدم میومد😐😐😐😐😐😐 نزن زیرش

نه خودت اون بار گفتی منم ازت بدم میومد😐😐😐😐😐😐 نزن زیرش

بدم ميومد چون تخس بودى

ولى ته قلبم دوستت داشتم خو

بدم ميومد چون تخس بودى ولى ته قلبم دوستت داشتم خو

😐😐😐😐😐 چه پارادوکسی 😅

😐😐😐😐😐 چه پارادوکسی 😅

همممم💜

خخخ فدات منم خوبم بد نیستم😅❤️❤️🤩 هاع دگه همه ک تتلیتی نیستن با معرفت باشن یاسی شدن مارو یادشون رف ...

یاس عشقه😁🤭

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥