2777
2789
عنوان

آهنگ بازی😍😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 781 پست
قروبنم بری مرسی😍😍😍 ممنون تو چه میکنی😍 یاس اعظمم که دیگه افتخار نمیده جوابمونو بده😕💔

خخخ فدات منم خوبم بد نیستم😅❤️❤️🤩

هاع دگه همه ک تتلیتی نیستن با معرفت باشن یاسی شدن مارو یادشون رفته 🤦‍♀️🙄🤣

@تتلیتی_اعظم  

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
خخخ فدات منم خوبم بد نیستم😅❤️❤️🤩 هاع دگه همه ک تتلیتی نیستن با معرفت باشن یاسی شدن مارو یادشون رف ...

شکر💜

کاری به تتلیتی بودنش ندارم

پیام هم بهش دادم جواب نداره💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودااا نکنه😂 فداتشم تو چطوری؟

منم خوبممممم بد نيستم

ميبينم شماها خوبين بخدا كع خوب ميشم💜😍

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چشم دکتر جوووووون😈😎😎😎

توام پرستاررررر

ژووون چ شود😈😆💜

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منم خیلی زیاد  این اهنگو من تقریبا حفظ کردم😄

بلهههه تازه قرار بود برام بخونيش يادم نى چى شد ع زيرش در رفتى

بخدا تایه هفته خواب وخوراک نداشتم😂😂 @eshqbpayanm   شیما درجریانه😆😆😂😂

تاييد ميكنم

مهر امضا انگشت

@eshqbpayanm   من شوهر دارم😐💔 حالا حلوا چرا عنترررر😂😂😂😂

شوهرت ب قربووونت

@لازانیا_رو_عشق_است     بیا تایید شد😆😂

🥴🥴🥴😆🤪🤪🤪