2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 38 پست
اخه واسه منم نیمه نهفته اس

اصلا درد نداشت دندون پزشکه گفت بترسی یه هورمونی ترشح میشه که دردتو بیشتر میکنه من ریلکس بودم کشید

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اخه واسه منم نیمه نهفته اس

نشنیده بودم نیمه نهفته

دندون عقلم چه برو بیایی داره😁

نترس فقط فکت رو سفت نگیر 

دردی نمیکشی انشالله

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیده بودم نیمه نهفته دندون عقلم چه برو بیایی داره😁 نترس فقط فکت رو سفت نگیر  دردی نمیکشی ...

بخاطر این میگم نیمه نهفته چون یکمش بیرون از لثه اس، یکمش داخل😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نشنیده بودم نیمه نهفته دندون عقلم چه برو بیایی داره😁 نترس فقط فکت رو سفت نگیر  دردی نمیکشی ...

آره واسه منم نیم نهفته بود یکیش که کلا ریشه اش افقی در اومده اون جراحی میخواد هنوز نرفتم واسه جراحی

دیگه بهتر از این درد بکشی من رفتم هیچ کس نبود کشید

آره خوبه

مال من هنوز درد نمیکنه لثه رو دندونم بود نگو غذا میرفته زیر لثه و رو دندون،یه مدت بعد فهمیدم نصف دندونم سوراخ سوراخه،الانم جمع میشه غذا تو سوراخ تمیزم کنم دهنم بو میده

⁦❤️⁩اونی که از همه سره خدای بالاسره⁦❤️⁩
خداروشکر چه خوب کاش من رفتنی هم دکترم کاربلد باشه

فقط نترس من همیشه میترسیدم انقدر درد میکشیدم که نگو نترسی درد نداره

موقع کشیدن مردم انقد درد داشت نزدیک سه هفته س هنویکم دردمیکنه

من واسه دندون عقل بالام دوتا امپول زد این سه تا دوتاش هم جای دیگه کشیدم ولی این دندون پزشکه خیلی خوب کشید