2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم روزانه چند کالری مصرف میکنی

تو این تاپیک صفحه اول فرمولش هست طبق اون کالری شماری میکنم ،ورزش هم هفته ای سه چهار روز

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
منم وقتی چاق بودم همه ازین حرفا بهم میزدن ناراحت میشدم و بدم میومد،ولی بعدش چون دلم لباسای سایز کوچک ...

شما هم سایز بودین؟

خوشبحالتون میتونین رژیم بگیرین من خوراکم زیاده تاحالا هم اقدام نکردم باشگاه هم تاحالا نرفتم😆۷۲ کیلوام

شما هم سایز بودین؟ خوشبحالتون میتونین رژیم بگیرین من خوراکم زیاده تاحالا هم اقدام نکردم باشگاه هم ت ...

هیکلت قشنگه که قد و وزنت میزونه.

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
شما هم سایز بودین؟ خوشبحالتون میتونین رژیم بگیرین من خوراکم زیاده تاحالا هم اقدام نکردم باشگاه هم ت ...

من چند سال پیش۹۰کیلو بودم سایز۴۶-۴۸😤😬قد ۱۷۰فک‌کن چقد گنده بودم،رژیم گرفتم تا۶۸کیلو دوسال تو همون وزن موندم ماه قبل وزن کردم دیدم شدم۷۵ الان دوباره رژیمممیخوام اینبار تا۶۳کیلو برم😍💪

۹۲ولی اصلا به ۹۲نمیخورم اصلااا

مطمئنی سایز ‌۴۴ای؟

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

۹۲ولی اصلا به ۹۲نمیخورم اصلااا

هر چقدرم بهت نخوره یکی دوسال دیگه پادرد و کمردرد میگیری عزیزم بخوای بچه هم بیاری که دیگه میری بالای صد خدایی نکرده،

اقا من قدم ۱۶۵وزنم ۶۷بعد از یه پیج مانتو خریدم سایز بندیشا اندازه گرفتم شدم سایز ۴۴الان اینطوری یعنی مانتو خیلی گشاده من قاطی کردم 😭😂

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

من چند سال پیش۹۰کیلو بودم سایز۴۶-۴۸😤😬قد ۱۷۰فک‌کن چقد گنده بودم،رژیم گرفتم تا۶۸کیلو دوسال تو همون و ...

موفق باشید کاش منم اراده شمارو داشتم

اما خب الان به هرکی وزنمو میگم تعجب میکنه میگن بهت نمیخوره ۷۲ باشی پایینتر میخوره جثم درشته هیکلم پره خودمم دلم میخاد چند کیلو کم بکنم

اقا من قدم ۱۶۵وزنم ۶۷بعد از یه پیج مانتو خریدم سایز بندیشا اندازه گرفتم شدم سایز ۴۴الان اینطوری یعنی ...

نه درسته به قدته دیگه،استارتر۱۷۰