2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 81 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم روزانه چند کالری مصرف میکنی

تو این تاپیک صفحه اول فرمولش هست طبق اون کالری شماری میکنم ،ورزش هم هفته ای سه چهار روز

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
منم وقتی چاق بودم همه ازین حرفا بهم میزدن ناراحت میشدم و بدم میومد،ولی بعدش چون دلم لباسای سایز کوچک ...

شما هم سایز بودین؟

خوشبحالتون میتونین رژیم بگیرین من خوراکم زیاده تاحالا هم اقدام نکردم باشگاه هم تاحالا نرفتم😆۷۲ کیلوام

شما هم سایز بودین؟ خوشبحالتون میتونین رژیم بگیرین من خوراکم زیاده تاحالا هم اقدام نکردم باشگاه هم ت ...

هیکلت قشنگه که قد و وزنت میزونه.

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
شما هم سایز بودین؟ خوشبحالتون میتونین رژیم بگیرین من خوراکم زیاده تاحالا هم اقدام نکردم باشگاه هم ت ...

من چند سال پیش۹۰کیلو بودم سایز۴۶-۴۸😤😬قد ۱۷۰فک‌کن چقد گنده بودم،رژیم گرفتم تا۶۸کیلو دوسال تو همون وزن موندم ماه قبل وزن کردم دیدم شدم۷۵ الان دوباره رژیمممیخوام اینبار تا۶۳کیلو برم😍💪

۹۲ولی اصلا به ۹۲نمیخورم اصلااا

مطمئنی سایز ‌۴۴ای؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
۹۲ولی اصلا به ۹۲نمیخورم اصلااا

هر چقدرم بهت نخوره یکی دوسال دیگه پادرد و کمردرد میگیری عزیزم بخوای بچه هم بیاری که دیگه میری بالای صد خدایی نکرده،

اقا من قدم ۱۶۵وزنم ۶۷بعد از یه پیج مانتو خریدم سایز بندیشا اندازه گرفتم شدم سایز ۴۴الان اینطوری یعنی مانتو خیلی گشاده من قاطی کردم 😭😂

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من چند سال پیش۹۰کیلو بودم سایز۴۶-۴۸😤😬قد ۱۷۰فک‌کن چقد گنده بودم،رژیم گرفتم تا۶۸کیلو دوسال تو همون و ...

موفق باشید کاش منم اراده شمارو داشتم

اما خب الان به هرکی وزنمو میگم تعجب میکنه میگن بهت نمیخوره ۷۲ باشی پایینتر میخوره جثم درشته هیکلم پره خودمم دلم میخاد چند کیلو کم بکنم

اقا من قدم ۱۶۵وزنم ۶۷بعد از یه پیج مانتو خریدم سایز بندیشا اندازه گرفتم شدم سایز ۴۴الان اینطوری یعنی ...

نه درسته به قدته دیگه،استارتر۱۷۰