2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 81 پست
ساز شمام۴۴?

وا ۴۴کجاش چاقه به نظرم رو فرمی

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سایز۴۴ برای سلامتی‌تم خوب نیس عزیزم منم هم قد توام ،سایزم ۴۰،تا جشن نامزدی خواهر زاده م که بعد ماه صفره می‌خوام بشم سایز۳۸

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
اره ولی نمیخام یه عروس چاق باشم هر وقت خودمو دیدم ناراحت شم

من موقع عروسی ۶۸کیلو بودم الان بعد زایمان شدم ۷۳خیلی هم خوبه عروس توپر 

الان همه اینقدر لاغر شدن ک توپر بودن جذاب . ی جوری باش ک مریض نشی از تپل بودن وگرنه بیخیال

میشه وزنتو بگی

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

ببخشید  سایز مانتو شما چنده معمولا چه سایزی می‌پوشین و قدتونم بگین ببخشیدا عزیزم

مانتو ۴۶قدم ۱۶۵ وزنم ۸۰.امکانش نیست وگرنه اینجا عکسم میزاشتم ببینی.خدایی خوشم اومد از لباسم همیشه میترسیدم تپل بشم ولی خیلی خوب لاغر نشون میداد

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔