2777
2789
من نهایت تا دو  ولی بوده شبایی ک با دوستام باشم تا صبح بیدار بمونیم حرف بزنیم

نه من خودم تا ۳ بیدارم مخصوصا الان کلا خوابم نمیبره 

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من خودم تا ۳ بیدارم مخصوصا الان کلا خوابم نمیبره 

تو روزم همش کسلم یعنی بی حالم ولی چند روز بود انرژی داشتم الان ندارم

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  
آره واقعا اونموقع خیلی بهتر بود الان سرمونو کردیم تو گوشی و حواسمون نیس ک داریم جوونیمون رو آتیش می‌ ...

خیلی جالب بود من تنهام مامان بابام نیستن یه مشت معتاد هم همسایمونن میترسم بخوابم چن مدت پیش پلیس ریخته بود خونشون پریدن تو حیاط ما، حالا کلا از ترسشون خوابم نمیبره

روزا نمیخابی؟

نه الانم ۶  ساعت خوابیدم خواب از سرم بپره اصلااااا زهرا هم اگه بخوام احساس میکنم بدنم ضعف میکنه نمیخوابم 

خیلی جالب بود من تنهام مامان بابام نیستن یه مشت معتاد هم همسایمونن میترسم بخوابم چن مدت پیش پلیس ریخ ...

وای  خونه ما هم همینطوریه دیشب یه دزد پرید تو حیاطمون تا اومدیم بگیریمش فرار کرد حالا قرار شده نرده و حفاظ بزنیم شما هم حتما این کارو کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️